newsletter rss
HotNews.ro

A_BEST Business Lounge: birouri private pe baza de abonament, in centrul Capitalei


PDF Print
A | a
E-mail
de Centrul de Limbi Straine A_BEST | Joi, 2 noiembrie 2017, 19:34 webReleases | Imobiliare

A_BEST Business Lounge, un nou concept de birouri private, pune la dispozitia antreprenorilor din Bucuresti birouri pe baza de abonamente flexibile, in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Situat intr-o zona ultracentrala, Dorobanti -€“ Romana, A_BEST Business Lounge dispune de birouri individuale, adecvate pentru confidentialitatea discutiilor din intalnirile cu clientii si o mai buna organizare a propriei activitati.


Birourile si cele 2 sali de evenimente beneficiaza de lumina naturala si sunt amenajate modern pentru nevoile tehnice si de securitate ale unei echipe mici, iar la cerere se ofera inclusiv servicii de secretariat. Spatiile de lucru pot fi inchiriate pentru o ora, o zi, un anumit numar de zile pe luna sau o luna intreaga, ceea ce permite eficientizarea costurilor cu sediul. Abonamentele au preturi ce variaza intre 50 si 800 lei + TVA si pot include accesul la una din salile de evenimente.


La A_BEST Business Lounge se pot inchiria si sali de conferinte pentru organizarea de evenimente: workshop-uri, prezentari, intalniri, sedinte, interviuri.


"€žCei mai multi dintre clientii nostri sunt atrasi de alternativa de a avea un birou separat, in care sa isi poata desfasura activitatea, dar in acelasi timp cu acces si la o sala de sedinta, precum si sa cunoasca alte firme, alti antreprenori cu care sa poata interactiona. In plus, localizarea ultracentrala a cladirii permite accesul imediat in sediu atat pentru angajatii, cat si pentru clienti"€, declara Aura Icodin, fondator A_BEST Business Lounge.   


In prezent, clientii A_BEST Business Lounge provin din domenii de activitate precum IT, fonduri europene, recrutare, training si consultanta, marketing si PR.


Aura Icodin este totodata fondatoarea Centrului de Limbi Straine A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, pentru segmentul corporate.


Despre A_BEST Business Lounge


Creat in 2015, ca un mix intre stilul office si varianta hub, A_BEST Business Lounge este o noua solutie de birouri private si sali de conferinte destinate micilor antreprenori si freelancerilor din Bucuresti. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: http://abest-lounge.com/?page_id=6


Pentru oferta de abonamente ne puteti contacta la adresa de email office@abest-lounge.com sau la numarul de telefon 0762 274 914. 

  102 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by