newsletter rss
HotNews.ro

Ofertele imobiliare din Cluj-Napoca, intr-o dinamica continua


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Vineri, 2 iunie 2017, 20:53 webReleases | Imobiliare

Noul portal de anunturi imobiliare Beep.estate devine o optiune tot mai des aleasa de catre locuitorii judetului Cluj - gratie multitudinii sale de oferte, a modului complex in care prezinta proprietatile puse spre vanzare si a usurintei in utilizare, site-ul atrage mii de vizitatori.

 

Proprietati imobiliare variate, pentru inchiriere sau vanzare

Sute de anunturi sunt impartite in categoriile site-ului - acestea sunt sortate in functie de tipul proprietatii: apartamente, case, terenuri, spatii; dupa status: vanzare sau inchiriere; dupa destinatie: utilizare rezidentiala, birouri, spatii comerciale; alte tipuri de spatii din Cluj-Napoca sau Cluj.

 

De asemenea, utilizatorii pot folosi functia de cautare rapida - aceasta presupune parcurgerea unor anumiti pasi - selectare imobilului, a cartierului, a tipului de proprietate, a numarului de camere, a pretului minim si maxim, a suprafetei minime si maxime; acestora li se adauga si alte caracteristici ce permit o mai buna filtrare a viitoarelor rezultate - alegerea unei bucatarii inchise, centrala proprie, terasa, curent trifazic, garaj, geamuri termopan, constructie izolata.

 

Pagina de acasa a site-ului Beep Estate Cluj-Napoca afiseaza si cele mai noi oferte imobiliare, alaturi de o fotografie, pret si o scurta descriere. Iar in functie de istoricul vizitelor anterioare, utilizatorii vor primi si o serie de recomandari de anunturi (acestea vor tine cont de tipul proprietatilor vizualizate anterior, de utilizarea acestora, de cartier s.a.m.d.)

 

Pagina anuntului ofera la randul ei o serie de informatii utile, fotografii, schite ale constructiei, amplasare in Cluj, date de contact ale consultantului imobiliar, pret. Pagina poate fi tiparita printr-un singur click sau se poate fixa o intalnire cu agentul imobiliar, direct de langa respectiva oferta.

 

Acces rapid la anunturile imobiliare preferate

Printr-un simplu click, utilizatorii site-ului pot sa adauge anunturile ce raspund nevoilor sau dorintelor acestora intr-o lista de anunturi favorite. Astfel, pot reveni ulterior oricand la respectivele oferte - fie pentru a le tipari, a le analiza, a le compara sau le transmite mai usor prin retelele sociale sau email. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze butonul Anunturi Salvate din partea de sus a siteului imobiliar Beep Estate.

 

Piata imobiliara din Cluj este in continua dezvoltare - iar cel mai bun mod de a vinde sau cumpara raman fara indoiala agentiile imobiliare precum Beep Estate. O tranzactie imobiliara de succes poate fi acum mai aproape decat ati fi crezut!


  93 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by