newsletter rss
HotNews.ro

Ofertele imobiliare din Cluj-Napoca, intr-o dinamica continua


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Vineri, 2 iunie 2017, 20:53 webReleases | Imobiliare

Noul portal de anunturi imobiliare Beep.estate devine o optiune tot mai des aleasa de catre locuitorii judetului Cluj - gratie multitudinii sale de oferte, a modului complex in care prezinta proprietatile puse spre vanzare si a usurintei in utilizare, site-ul atrage mii de vizitatori.

 

Proprietati imobiliare variate, pentru inchiriere sau vanzare

Sute de anunturi sunt impartite in categoriile site-ului - acestea sunt sortate in functie de tipul proprietatii: apartamente, case, terenuri, spatii; dupa status: vanzare sau inchiriere; dupa destinatie: utilizare rezidentiala, birouri, spatii comerciale; alte tipuri de spatii din Cluj-Napoca sau Cluj.

 

De asemenea, utilizatorii pot folosi functia de cautare rapida - aceasta presupune parcurgerea unor anumiti pasi - selectare imobilului, a cartierului, a tipului de proprietate, a numarului de camere, a pretului minim si maxim, a suprafetei minime si maxime; acestora li se adauga si alte caracteristici ce permit o mai buna filtrare a viitoarelor rezultate - alegerea unei bucatarii inchise, centrala proprie, terasa, curent trifazic, garaj, geamuri termopan, constructie izolata.

 

Pagina de acasa a site-ului Beep Estate Cluj-Napoca afiseaza si cele mai noi oferte imobiliare, alaturi de o fotografie, pret si o scurta descriere. Iar in functie de istoricul vizitelor anterioare, utilizatorii vor primi si o serie de recomandari de anunturi (acestea vor tine cont de tipul proprietatilor vizualizate anterior, de utilizarea acestora, de cartier s.a.m.d.)

 

Pagina anuntului ofera la randul ei o serie de informatii utile, fotografii, schite ale constructiei, amplasare in Cluj, date de contact ale consultantului imobiliar, pret. Pagina poate fi tiparita printr-un singur click sau se poate fixa o intalnire cu agentul imobiliar, direct de langa respectiva oferta.

 

Acces rapid la anunturile imobiliare preferate

Printr-un simplu click, utilizatorii site-ului pot sa adauge anunturile ce raspund nevoilor sau dorintelor acestora intr-o lista de anunturi favorite. Astfel, pot reveni ulterior oricand la respectivele oferte - fie pentru a le tipari, a le analiza, a le compara sau le transmite mai usor prin retelele sociale sau email. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze butonul Anunturi Salvate din partea de sus a siteului imobiliar Beep Estate.

 

Piata imobiliara din Cluj este in continua dezvoltare - iar cel mai bun mod de a vinde sau cumpara raman fara indoiala agentiile imobiliare precum Beep Estate. O tranzactie imobiliara de succes poate fi acum mai aproape decat ati fi crezut!


  67 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by