newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Apartamente si case noi in complexul rezidential de la CubicResidence.com


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 9 august 2016, 14:38 webReleases | Imobiliare

cubic residence logo | Foto: webPR.ro

Sunteti in cautarea unei noi locuinte, insa nu stiti exact ce sa alegeti? Daca aveti dubii in privinta alegerii unui camin, este momentul oportun sa apelati la dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com, care a pus de curand bazele celui mai ambitios complex rezidential din Ilfov, cu sprijinul celor mai renumiti arhitecti din domeniu.

Acest ansamblu rezidential poarta numele de Cubic 6 si este unul dintre cele mai dorite de pe piata imobiliara bucuresteana, datorita faptului ca imbina armonios constructiile de tipul caselor si al apartamentelor cu spatiile verzi.


Caracteristicile ansamblului rezidential din Ilfov


Complexul rezidential al celor de la CubicResidence.com este apreciat de bucuresteni, dar si de cei ce locuiesc in provincie, care isi doresc sa locuiasca mai aproape de Capitala, fiind situat la o distanta de aproximativ 10-15 minute de zona Militari. Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru locuintele din cadrul ansamblurilor rezidentiale, iar pentru Cubic 6 cererea a fost atat de mare, incat mai sunt disponibile numai cele cu 4 camere. Motivele sunt foarte multe, insa printre ele se numara si urmatoarele:

  • Persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-un complex rezidential pot alege dintre casele si apartamentele disponibile, fara a le fi impus un tip anume de locuinta.
  • Dezvoltatorul CubicResidence.com respecta natura, de aceea imobilele si casele au fost ridicate recent in armonie cu spatiile verzi, astfel incat viitorii proprietari sa se bucure de aer curat si de relaxare, oricand doresc.
  • Acest ansamblu rezidential a fost realizat cu materiale de constructie care provin de la cele mai renumite branduri, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de siguranta in noua locuinta.
  • Intregul complex rezidential din Ilfov este inconjurat de un gard perimetral, care va asigura intimitate si liniste. In plus, impiedica accesul persoanelor straine in incinta, ceea ce il transforma in cel mai sigur loc pentru cresterea copiilor.
  • A detine o casa sau un apartament in ansamblul rezidential Cubic 6 inseamna sa beneficiati de o piscina si va simtiti in fiecare zi ca in vacanta.

Cum puteti intra in posesia locuintelor din complexul rezidential de la CubicResidence.com?


Daca sunteti doritori sa va achizitionati o casa sau un apartament in cadrul ansamblului rezidential din Ilfov, trebuie sa luati legatura cu dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com si o puteti face prin apelarea numarului de telefon 0756 088 000. De asemenea, il puteti contacta prin e-mail, trimitand un mesaj la adresa contact@cubicresidence.com.


Complexul rezidential Cubic 6 din Ilfov reprezinta cea mai buna alegere daca va doriti sa locuiti intr-o zona sigura si linistita.

  142 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by