newsletter rss
HotNews.ro

Atentie investitori! Se construieste un nou ansamblu rezidential in zona centrala


PDF Print
A | a
E-mail
de MD.Consulting | Joi, 21 iulie 2016, 11:50 webReleases | Imobiliare

Saptamana aceasta a fost demarat un nou proiect imobiliar, la cateva minute de Piata Unirii. In zona Popa Nan - Tepes Voda se va construi un nou imobil, cu regim de inaltime 2S+P+4E+5ER. Noua cladire rezidentiala reprezinta o oportunitate rara, care asigura in acelasi timp atat linistea si privelistea unei zone rezidentiale de case si vile, cat si un pret competitiv, investitiile imobiliare in aceasta zona fiind nu doar cele mai sigure ci si cele mai profitabile pe termen mediu si lung.

Tinand cont de faptul ca suntem la mare distanta fata de tarile cu o economie matura din Europa, in ceea ce priveste preturile, acesta ar fi unul dintre cele mai bune momente pentru a investi in active imobiliare, randamentele fiind mari si cu riscuri aproape zero; iar cum in imobiliare cele mai importante trei criterii de selectie a unui apartament sunt locatia, locatia si locatia, acest ansamblu pare a fi foarte potrivit pentru a face o investitie imobiliara, fie ca vorbim de 500.000 de euro sau 50.000 de euro, fie ca vorbim de inchiriere sau revanzare. In general cei ce aleg sa cumpere apartamente sau pachete intregi de apartamente, se ghideaza dupa o componenta foarte elocventa a rentabilitatii si anume dupa YIELD-ul obtinut. In practica internationala, de regula Yield-ul acceptat porneste de la 6%, pentru acest proiect fiind oferite procente de pana la 7.7%. 

 

     Complexul rezidential Neofort 57 va avea o poziționare strategica in cadrul orasului, in imediata apropiere a celor mai mari repere ale Bucurestiului - Universitate si Unirii. Noul produs imobiliar intruneste urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret mai mult decat atractiv, compartimentare functionala si personalizata, bucatarie inchisa sau open space, balcoane cu dimensiune rezonabila, regim de inaltime mic spre mediu, materiale de constructie si finisaje premium.

 

     Ansamblul va avea in componenta sa 56 de apartamente, 9 tipuri de studiouri, 9 tipuri de apartamente de 2 camere, 30 tipuri de apartamente de 3 camere si 8 tipuri de apartamente de 4 camere. Blocul are o scara metalica principala realizata dupa un design inovator permite iluminarea naturala din zona cupolei, 2 lifturi de viteza integral din sticla, ce permit o vedere completa la 360 grade, 62 locuri de parcare in cele doua subsoluri ale blocului si un spatiu de joaca pentru copii, generos si frumos amenajat in curtea interioara a blocului. Perimetrul proiectului este cu circuit inchis si va beneficia de paza. Complexul intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla (tripan) si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala autonoma pe gaz, iar consumurile de energie - apa si gaz vor fi contorizate individual. Lifturile vor fi cu acces direct catre cele doua subsoluri unde vor fi amenajate locurile de prcare. Parcarile vor intruni ultimele cerinte ISU si vor fi dotate cu doua cosuri pentru desfumare. Blocul va beneficia de rezerva intangibila de apa potabila si adapost ALA. Toate materialele cu potential inflamabil vor fi ignifugate. Proiectul Neofort Rezidential 57 va obtine clasa de performanta energetica A.

 

     Pentru mai multe detalii referitoare la proiectul Neofort Rezidential 57, click aici.

  637 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by