newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ofertele verii pentru casele noi de vanzare sunt la PremierImobiliare.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 18 iulie 2016, 16:02 webReleases | Imobiliare

premier-imobiliare | Foto: webPR.ro

Cea mai indragita agentie imobiliara de pe piata romaneasca are noi oferte pentru casele care se afla la vanzare in zona de sud a Bucurestiului. PremierImobiliare.ro este cel mai renumit dezvoltator din acest domeniu si isi desfasoara activitatea de peste 20 de ani.

Detinator al unui portofoliu impresionant de unitati locative, din ce in ce mai multi cetateni apeleaza la sprijinul Premier Imobiliare, cu scopul de a achizitiona casele noi care sunt la vanzare la preturi avantajoase.

Ce fel de case puteti achizitiona din portofoliul Premier Imobiliare.ro?

In portofoliul acestui dezvoltator imobiliar, fiecare dintre dumneavoastra isi va putea gasi casa mult dorita, intrucat Premier Imobiliare.ro are oferte, atat pentru proprietati de lux, cat si pentru case si vile ieftine. Iata cateva sugestii de locuinte, pentru care ati putea opta, daca veti alege aceasta agentie imobiliara:

  • Vila cu trei camere, situata in Popesti Leoreni, care dispune de finisaje interioare si exterioare. Casa se afla intr-o stare excelenta, iar viitorii proprietari se vor bucura de toate utilitatile, cat si de gresie, faianta, geamuri termopan, zugraveli lavabile si multe aletele. In plus, veti avea la dispozitie o curte, pe care o puteti amenaja dupa bunul plac, astfel incat sa transformati casa intr-un camin.
  • Daca sunteti interesati de un duplex, pe Soseaua Oltenitei, veti gasi unul care are in componenta sa patru camere, dintre care trei dormitoare si un living. Casa beneficiaza de toate finisajele interioare si exterioare si este situata intr-o zona de case recent construite.
  • Tot pe Soseaua Oltenitei, puteti achizitiona o casa de lux, care este situata la aproximativ 10 minute de statiile de metrou. Optand pentru aceasta vila veti putea sa va bucurati de mult spatiu verde, dar si de trei locuri de parcare. Materialele care au fost folosite la ridicarea acestei cladiri sunt de cea mai buna calitate, pentru ca viitorii proprietari sa nu fie preocupati de acest aspect.

In portofoliul Premier Imobiliare, fiecare persoana care se afla in cautarea unei noi case de vanzare, isi va gasi caminul pe care si-l doreste.


De ce sa alegeti casele noi de la PremierImobiliare.ro?


Aceasta agentie are destula experienta in domeniul imobiliar pentru a va asigura ca toate casele si vilele aflate la vanzare se afla la cele mai avantajoase preturi.


Liderul pietei imobiliare din zona de sud a Bucurestiului, Premier Imobiliare, este cel pe care trebuie sa il contactati, daca va doriti sa achizitionati o casa noua in Capitala.


Pentru mai multe informatii, apelati numarul de telefon 0727 737 225 sau trimiteti un e-mail la adresa office@premierimobiliare.ro.

  92 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by