newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: S-a lansat directimo.ro - portal imobiliar pentru cumpararea locuintelor direct de la sursa


PDF Print
A | a
E-mail
de Romanita Oprea | Joi, 23 iunie 2016, 16:13 webReleases | Imobiliare

Matei Malos | Foto: webPR.ro

Lansat astazi, directimo.ro este un portal de imobiliare care isi propune sa democratizeze piata rezidentiala locala, cumparatorii primind acces la sursa directa a fiecarei proprietati: aproximativ 70% de la proprietari, peste 20% de la dezvoltatori si pana in 10% de la agentii imobiliare cu oferte exclusive.

 

Directimo.ro eficientizeaza intregul proces de cumparare si scade substantial efortul de tranzactionare: timpul necesar achizitiei se reduce datorita eliminarii vizitelor inutile de proprietati nerelevante, prin prezentarea organizata a pietei de oferte unice-neduplicate, cu detalii complete si actualizate. In plus, prin accesul direct la sursa ofertei, clientul beneficiaza de pretul minim.

 

Cumparatorii au la dispozitie o serie de functionalitati unice in piata care ii ajuta pe intreg parcursul procesului de cautare si tranzactionare, inclusiv acces la specialisti verificati pe o gama larga de servicii: consultanti imobiliari, notari, evaluatori, brokeri financiari, avocati, ingineri cadastristi, structuristi etc.

 

Procesul de listare consta in prospectarea telefonica a informatiilor despre oferte, realizarea unei prime verificari automatizate pentru eliminarea duplicatelor, urmata de validarea detaliilor proprietatii, realizata cu o echipa de specialisti imobiliari.

 

Cele mai atractive proprietati sunt inspectate si pe teren, in urma selectiei realizate de specialistii directimo.ro sau in urma solicitarii clientilor, care pot vizualiza din fata calculatorului detalii complete, inclusiv fotografii cu vederea, fatada, casa scarii sau alte elemente importante


Actualizarea proprietatilor se realizeaza prioritar in functie de criteriile generale ale clientilor, , dar si pe baza statisticilor legate de perioada medie de vanzare, diferenta de pret fata de pretul mediu al pietei, raportul cerere-oferta astfel incat sa putem prezenta piata rezidentiala reala si actualizata.

 

„Propunem un marketplace dedicat cumparatorului si echidistant fata de furnizorii ofertelor unice: proprietari, dezvoltatori sau agentii imobiliare cu oferte exclusive. Credem cu tarie intr-o piata rezidentiala transparenta cu servicii etice si calitative si in evolutia pietei de servicii de la intermediere catre reprezentare”,  a adaugat Matei Malos, co-fondator directimo.ro.

 

Directimo.ro este o evolutie a proiectului HomeFinders, primul serviciu imobiliar local specializat in reprezentarea cumparatorului, care incepand cu februarie 2011 a cumulat mii de intalniri de consultanta si sute de tranzactii de reprezentare a cumparatorului.

 

In spatele proiectului se afla o echipa de oameni tineri si entuziasti, cu experienta de peste 10 ani in real estate, cu background solid in strategie si tehnologie.

   

  115 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by