newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Apartamente noi in Bucuresti de la Premier Imobiliare.ro se achizitioneaza prin sistemul Buy Back


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 16 iunie 2016, 14:15 webReleases | Imobiliare

premier-imobiliare | Foto: webPR.ro

Apartamente noi in Bucuresti, pe placul celor mai pretentiosi clienti se gasesc in portofoliul celei mai mari agentii imobiliare din zona de sud, Premier Imobiliare.ro.

Pe site-ul acestui dezvoltator gasiti oferte avantajoase la apartamentele noi in Bucuresti, pe care nu le puteti trece cu vederea si pe care veti dori sa le detineti in cel mai scurt timp.

Pentru ca isi pretuieste clientii, Premier Imobiliare.ro a lansat sistemul Buy Back, prin care dumnevoastra puteti beneficia de un nou apartament, intr-un mod mai usor si mai rapid.


Imobile noi in Bucuresti de la dezvoltatorul pietei imobiliare din sud – cine e Premier Imobiliare?


Imobile noi in Bucuresti, pe care le poti achizitiona foarte rapid si foarte simplu, le gasiti la cea mai mare agentie din zona de sud a Bucurestiului, care isi respecta clientii si le pune la dispozitie numai apartamente la cele mai bune preturi.


Agentia Premier Imobiliare.ro este foarte cunoscuta printre cetatenii bucuresteni, din foarte multe motive:


·         Activeaza pe piata romaneasca de peste 20 de ani si a cunoscut rapid un renume, pentru ca a avut grija ca in portofoliul sau sa se regaseasca numai apartamente care sa le poata satisface dorintele si necesitatile tuturor clientilor.


·         De-a lungul acestui timp, Premier Imobiliare.ro a reusit sa puna bazele a sase sucursale, dintre care cinci se afla in Sectorul 4 si in Popesti Leordeni si una in Sectorul 3 al Capitalei.


·         Aceasta agentie imobiliara este cunoscuta ca fiind cel mai mare dezvoltator al zonei din sudul Bucurestiului, care, in ultima perioada, a cunoscut o dezvoltare rapida si benefica pentru cei ce locuiesc in apartamentele de aici.


Apartamentul nou in Bucuresti poate fi al tau, daca folosesti sistemul Buy Back de la Premier Imobiliare.ro


Cu sistemul Buy Back care apartine dezvoltatorului Premier Imobiliare.ro, achizitionarea unui nou apartament in Bucuresti nu a fost nicicand mai simpla. Aceasta agentie a inventat acest sistem, cu scopul de a va oferi un proces rapid si simplu, fara griji, prin care sa puteti avea locuinta pe care v-o doriti:


·         Buy Back inseamna ca aevti posibilitatea de a achizitiona o proprietate, achitand o anumita parte din contravaloarea acesteia cu locuinta veche.


·         In plus, daca exista o diferenta de pret, ea poate fi achitata cash, dar si prin intermediul programului Prima Casa sau a creditului imbiliar ori ipotecar.


·         Daca pretul apartamentului pe care doriti sa il cumparati este mai mic decat pretul locuinei vechi, veti primi garantat banii inapoi.


Acesta este o modalitate foarte avantajoasa pentru cei care isi doresc sa isi achizitioneze, intr-un timp scurt, un nou apartament in Bucuresti.


Asa cum este descries si pe site-ul agentiei www.premierimobiliare.ro, acest program de schimb imobiliar nu implica niciun risc, nu se platesc taxe suplimentare, ci doar cele notariale si cele impuse de lege. Asadar, tot ce va ramane de facut este sa va bucurati de noul apartament si sa il decorati dupa bunul dumnevoastra gust.

  201 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by