newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In vizita prin Bucuresti? Rocazare.ro are apartamente cu 2 camere in regim hotelier


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 26 mai 2016, 12:01 webReleases | Imobiliare

Daca trebuie sa vii in Bucuresti, fie pentru o intalnire de afaceri, fie pentru a vizita orasul, vei fi nevoit sa iti cauti cazare si probabil sa pierzi o gramada de timp doar ca sa scanezi site-urile agentiilor imobiliare si ofertele acestora. Pentru ca tu sa rezolvi cat mai repede si la preturi convenabile, in zone ultracentrale, agentia ROcazare iti pune la dispozitie apartamente cu 2 camere in regim hotelier.


Apartamente cu 2 camere in regim hotelier in zonele centrale din Bucuresti


Stim ca atunci cand pleci din localitatea sau orasul tau, pentru cateva zile sau chiar saptamani, ai nevoie de tot confortul pe care il simti acasa la tine. Daca pleci cu familia sau cu niste prieteni, ori, pur si simplu, ai nevoie de mai mult spatiu, un apartament cu 2 camere inchiriat in regim hotelier va fi alegerea cea mai potrivita. Iata cateva dintre avantajele alegerii unui asemenea tip de apartament, in Bucuresti, prin agentia imobiliara ROcazare.


In primul rand, ROcazare va propune apartamente cu 2 camere in regim hotelier moderne, amenajate in functie de ultimele tendinte propuse de designerii din domeniu. Apartamentele sunt cochete, oferind conditii premium de cazare, pentru ca tu sa te bucuri si de siguranta, dar si de tot confortul. Poti alege chiar si un apartament cu 2 camere in regim hotelier situate intr-un bloc dat spre folosinta abia anul trecut, in 2015.


Daca in calatoria ta ai mai luat cateva persoane, afla ca apartamentele cu 2 camere de la ROcazare pot gazdui chiar si 3 persoane, fara ca vreunul dintre voi sa aiba mai putin confort decat ceilalti.


Amplasarea apartamentelor cu 2 camere de la ROcazare este de exceptie, fiecare aflandu-se in imobile din zonele istorice ale Capitalei, sau, oricum, centrale, pentru ca tu sa ai acces la institutii comerciale, de invatamant, cafenele, restaurant, mijloace de transport in comun. Poti alege apartamentul care se afla cat mai aproape de zona unde vei lucra sau unde ti-ar placea sa vizitezi mai mult.


·         Camerele apartamentelor sunt dotate cu toate facilitatile de care ai nevoie pentru ca sederea ta sa fie perfecta. ROcazare are grija ca tu sa stai intr-un apartament cu 2 camere ce are un living mobilat modern si complet, avand canapea extensibila, masuta de cafea, televizor si biblioteca.


·         Bucataria dintr-un apartament de 2 camere de la ROcazare este, si ea, mobilata modern, fiind perfect functionala. In dormitor, te vei odihni regeste, pentru ca a doua zi sa iti poti continua munca sau programul de vizitare a diferitelor obiective turistice din oras.


Tarife mai convenabile la un apartament cu 2 camere in regim hotelier


Daca inca te gandesti la avantaje si nu stii ce sa alegi, cazarea la hotel sau intr-un astfel de apartament, afla ca tarifele sunt mai convenabile cand te cazezi in regim hotelier. Cu ROcazare, cei care se cazeaza un numar mai mare de nopti, beneficiaza de reduceri. Spre exemplu, pentru o rezervare de 1, pana la 6 nopti, platesti 49 EUR pe noapte, iar pentru o rezervare mai mare de 15 nopti, ajungi sa platesti chiar si cu 10 EUR mai putin pe noapte.


Pentru mai multe informatii despre apartamentele de 2 camere puse la dispozitie pentru inchiriere in regim hotelier, de la Rocazare.ro, intrati pe site-ul oficial, unde veti putea vizualiza si interiorul acestora. Pentru informatii suplimentare si cazare, puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0768 001 001 sau 0721 430 000 sau sa scrieti pe adresa de e-mail: office@rocazare.ro.

  140 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings