newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Case noi de vanzare in judetul Ilfov, direct de la dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 4 mai 2016, 14:35 webReleases | Imobiliare

Daca sunteti in cautarea unei case de vanzare in apropierea Bucurestiului, locuintele din portofoliul dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence reprezinta alegerile potrivite pentru cei care isi doresc liniste, siguranta si un mediu mai putin poluat.

Zona centrala impune niste limite celor ce locuiesc in ea, insa in Prelungirea Ghencea din judetul Ilfov, oamenii beneficiaza de libertate si de aer curat. Capitala a devenit sufocanta si multe prea aglomerata, nu are zone sigure si devine din ce in ce mai obositoare.


Ce trebuie sa stii despre casele noi de vanzare din Ilfov de la Cubic Residence?


Cubic Residence este dezvoltatorul care a preluat fraiele pe piata imobiliara din Romania si a introdus noi concepte ale spatiilor locative, care au fost ridicate cu ajutorul arhitectilor de top, care au acordat o mare importanta fiecarui detaliu, ceea ce le transforma in locuinte sigure de locuit.


Asigurandu-se ca au ascultat cerintele si dorintele viitorilor proprietari, Cubic Residence a pus bazele Complexului Rezidential Cubic 6, care faciliteaza interactiunile interumane si dezvoltarea unei comunitati. In cadrul acestui ansamblu, doritorii pot beneficia de cele mai avantajoase oferte ale caselor noi de vanzare din Ilfov, care au in componenta lor patru camere.


·         Noile case ce se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea din Ilfov sunt dispuse pe doua nivele si sunt imbinate perfect cu mediul inconjurator.

·         Aceste locuinte depasesc 100 mp, fiind foarte spatioase si ideale pentru familiile care au in componenta lor mai multi membri.

·         Din punctul de vedere al structurii, casele sunt alcatuite din trei dormitoare, un living, doua bai, un grup sanitar, o bucatarie. In plus, locuitorii acestui complex rezidential beneficiaza si de o gradina proprie si de doua locuri de parcare.

·         Cei care vor achizitiona una dintre casele din acest ansamblu rezidential vor beneficia de o locuinta la cheie, in cadrul careia au fost realizate toate finisajele interioare. Tot ce vor trebui sa faca viitorii proprietari consta in mobilarea si amenajarea, dupa bunul plac.

·         Cladirile sunt solide si sigure, datorita faptului ca au fost concepute de cei mai buni arhitecti.

·         In interior, beneficiati de toate facilitatile, dar si la exterior dispuneti de un gard perimetral din zidarie, care asigura intimitate.

·         In plus, cei ce aleg Cubic 6 au avantajul de a avea drumuri asfaltate, iluminate public.

·         Mai mult, pentru ca persoanele care se muta aici isi doresc un mediu mai curat, ei vor avea la dispozitie atat gradinile personale unde se pot relaxa, cat si parcuri special amenajate, piscine, dar si locuri de joaca pentru copii.


Cubic Residence este dezvoltatorul imobiliar care a cucerit piata romaneasca si care a devenit preferatul bucurestenilor, datorita structurii cladirilor si a materialelor de inalta calitate folosite.

  157 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by