newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Rocazare.ro ofera o varianta mai ieftina de cazare decat cea a hotelurilor: garsonierele in regim hotelier din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 28 aprilie 2016, 15:36 webReleases | Imobiliare

rocazare | Foto: webPR.ro
Agentia online Rocazare.ro ofera oamenilor care urmeaza sa ajunga in Bucuresti, fie in vacanta, fie cu treburi personale sau profesionale, o varianta de cazare al carui pret este mai mic fata de cel practicat de hoteluri- o garsoniera in regim hotelier. 

”Miscarea„ inchirierii garsonierelor in regim hotelier a inceput cu mai bine de zece ani in urma, pe vremea in care hotelurile practicau tarife piperate si isi are originile in tari occidentale precum Anglia, Germania si Spania. In timp, datorita preturilor competitive, a gradului de intimitate mai mare si a conditiilor care sunt aidoma celor ale unui hotel de 3 sau de 4 stele, din ce in ce mai multi turisti si-au indreptat atentia catre aceasta varianta si au ales sa se cazeze in garsonierele in regim hotelier.

Garsonierele in regim hotelier din Bucuresti sunt amplasate in zone centrale, in preajma carora exista multe linii de transport in comun- statii de autobuze, de tramvaie sau de metrou. In acest sens, garsonierele se gasesc in urmatoarele zone ale Bucurestiului:

·Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Bdul. Corneliu Coposu

·Bdul. Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bdul. Dimitrie Pompeiu

·Bdul. Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi

·Str. Delea Veche

Ce conditii ofera o garsoniera in regim hotelier si care sunt deosebirile dintre aceasta si o camera de hotel?

In primul rand, o garsoniera in regim hotelier este diferita fata de o camera de hotel pentru ca prima pune la dispozitia clientilor un confort asemanator cu cel oferit de propriul camin. Acest lucru se datoreaza faptului ca garsonierele sunt prevazute cu bucatarie proprie. Avand posibilitatea de a va prepara singuri mancarea nu mai trebuie sa respectati un orar cu privire la servirea mesei, impus de hotel. Asadar, luand masa in garsoniera si nu in restaurantul hotelului va puteti bucura de mai multa intimitatea si tototdata de mai multa independenta. Toata garsonierele in regim hotelier sunt ori in blocuri noi, ori au fost recent renovate. Astfel, conditiile de cazare sunt premium, iar pretul pentru o noapte poate fi vazut dand <a href="https://www.rocazare.ro/garsoniere-regim-hotelier/">click pe aceast link</a> . 

 La acest pret va bucurati de o garsoniera mobilata modern sau vintage, de o bucatarie prevazuta cu toate cele necesare prepararii mancarii, de o baie cu dus si cu produse pentru ingrijire si pentru spalare si de un balcon sau de o terasa, care poate fi folosit ca loc pentru fumat.Printre dotarile care va sunt puse la dispozitie in cazul in care va cazati intr-o garsoniera in regim hotelier din Bucuresti se numara masina de spalat haine, un frigider,un cuptor cu microunde, o plita pentru gatit,un uscator de par, fier si masa de calcat, internet wi-fi, televizor LCD, aer conditionat, sapun, sampon si papuci de casa.

<h3>Cum se contacteaza Rocazare.ro pentru inchirierea unei garsonierea in regim hotelier din Bucuresti?</h3>

Daca urmeaza sa aveti drumuri in Bucuresti si optati pentru o cazare intr-o garsoniera in regim hotelier puteti suna la numerele de telefon 0768001001, 0721430000, intre orele 09:00-19:00, de luni pana vineri sau sambata intre orele 10:00-14:00.
  120 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by