newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bucuresti Mall si Plaza Romania le ofera aur celor mai entuziasti cumparatori


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Joi, 18 decembrie 2014, 16:20 webReleases | Imobiliare

Fidelicard Gold | Foto: webPR.ro
Programul de loializare Fidelicard a fost implementat pentru a le permite client›ilor fideli ai Bucuresti Mall si Plaza Romania trecerea la urmatorul nivel al experientei de shopping, oferindu-le recompense bazate pe un sistem de puncte. Aceste recompense pot lua forma unor reduceri de pana la 20% in magazinele partenere din ambele mall-uri, a premiilor instant si a cadourilor. Una din aceste numeroase recompense este campania "Aur saptamanal de la un card extraordinar", care se desfasoara intre 20 octombrie si 28 decembrie 2014.

In fiecare saptamana, primii patru din topul cumparaturilor din Bucuresti Mall si din Plaza Romania care det›in un Fidelicard vor primi un minilingou de aur de 14 karate. Pentru a se numara printre acesti cumparatori, det›inatorul de Fidelicard trebuie sa prezinte bonurile ce atesta ca a cumparat produse si/sau servicii din magazinele partenere. Cei patru castigatori saptamanali ai campaniei "Aur saptamanal de la un card extraordinar" sunt anunt›at›i in fiecare mart›i la Info Desk si pe site-urile celor doua centre comerciale; premiile pot fi revendicate in urmatoarele sapte zile.

Valoarea totala a celor 80 de minilingouri de aur care vor fi oferite de Fidelio celor mai entuziasti cumparatori din ambele mall-uri se ridica la aproximativ 6000 de euro. Taxele vor fi achitate de cele doua centre comerciale. Pana la ora actuala, 64 de persoane au fost premiate cu tot atatea minilingouri.

In septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea celor trei tipuri de Fidelicard (fie el Standard, Youth sau Family, toate trei implicand beneficii personalizate diferit in funct›ie de cumparator) este gratuita. Mai multe detalii aflat›i la Info Desk si pe pagina www.fidelicard.ro.

****
Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piat›a prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezident›iale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinat›ii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezident›ial situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investit›iilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.
  292 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by