newsletter rss
HotNews.ro

Plaza Romania le-a pregatit celor mici un weekend ,,de speriat”


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Miercuri, 29 octombrie 2014, 12:24 webReleases | Imobiliare

Halloween Plaza Romania | Foto: webPR.ro

Distractia celor mici incepe pe 31 octombrie: Plaza Romania le ofera doua ore de concerte, dans si workshop-uri tematice organizate de Fundatia Dan Voiculescu, incepand cu ora 18:00. Pe 1 noiembrie, dupa concertul corului de copii "Melodia" (13:00 - 14:00), care da tonul zilei, juniorii sunt invitati sa danseze cu vrajitoarea Bhhooo la primul bal mascat al zilei. Apoi urmeaza o ora in care Pinguinul Happy Feet si Contele Dracula se vor juca alaturi de cei mici; mai mult, ei pot participa la atelierele de pictura pe dovleci.

Tot pe 1 noiembrie, de la ora 17:00, copiii se vor deghiza in spiritul Bhhootiful Halloween, caci e momentul sesiunilor de face painting. Din program nu putea lipsi un nou bal mascat, la care maestra de ceremonii este Vrajitoarea Bhhooo. Dupa aceea, Contele Dracula alaturi de Despicable Robot ii vor pune pe cei mici la incercare la jocuri inedite si ii vor antrena la noi sesiuni de face painting. Ziua se va incheia cu un proiect de grup: juniorii vor decora dovleci sculptati pusi la dispozitie de Plaza Romania.

Pe 2 noiembrie, incepand cu ora 15:00, Contele Dracula si Vrajitoarea Bhhooo vor da startul inca unui bal mascat. Cei mici sunt asteptati cu multe premii pentru costumatie si voie buna, iar Pinguinul Happy Feet ii va invata dansul pinguinului. Intr-un decor plin de masti, maturi, pelerine si cornite de dracusor, Vrajitoarea Bhhooo va readuce muzica celor mai horror filme, iar Leul Timon le va arata juniorilor un "scary dance" marca Michael Jackson.

Distractia nu se opreste aici. Contele Dracula ii pandeste pe cei mici cu jocuri si capcane "de speriat", iar Despicable Robot  ii va invata sa danseze breakdance. Weekendul se va incheia cu un atelier  Arts&Crafts cu dovleci si mumii si cu un proiect de grup: copiii vor decora Castelul groazei.

  197 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by