newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Agentia imobiliara din Rasnov mai aproape de clienti prin www.Unic-Star.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de LiliBar | Joi, 26 iunie 2014, 17:04 webReleases | Imobiliare

k9hJekI | Foto: webPR.ro
Site-ul de prezentare al agentiei imobiliare Unic Star din Rasnov a fost lansat in mediul online pentru a putea acoperi inclusiv nevoile potentialilor clienti din toata tara, nu numai a celor care locuiesc in oras sau in apropierea acestuia. In acest fel, cei interesati de terenuri intravilane sau extravilane, de spatii comerciale sau de locuinte scoase la vanzare in zona in care agentia isi desfasoara activitatea pot gasi detalii complete despre ofertele promovate de catre Unic Star direct pe site, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la fata locului.

Agentia implineste cat de curand 10 ani de activitate, ani in care cei doi agenti au ajuns la un nivel profesional de exceptie, putand fi capabili sa ofere consultanta si sprijin calificat oricarui client care doreste sa incheie o tranzactie imobiliara in zona. Experienta indelungata a acestora ii ajuta sa poata face evaluari corecte ale proprietatilor scoase la vanzare si sa prezinte ofertele intr-un mod cat mai transparent astfel incat la incheierea tranzactiilor clientii sa se poata declara multumiti pe deplin, indiferent ca sunt vanzatori sau cumparatori.

Ce se gaseste pe www.Unic-Star.ro

Site-ul este conceput astfel incat sa ofere informatii complete si foarte detaliate despre toate ofertele din protofoliul agentiei. Pe langa informatia scrisa, fiecare oferta poate fi insotita de o galerie foto care sa scoata in evidenta toate atuurile proprietatii prezentate astfel incat potentialii clienti sa stie inca dinainte de a face o vizionare la ceea ce sa se astepte.

Ofertele de pe site acopera nu numai orasul Rasnov, ci si toata zona turistica binecunoscuta din imprejurimi: Bran, Moeciu, Poiana Brasov, orasul Brasov si imprejurimile acestuia si tot ceea ce inseamna Valea Prahovei.

In plus, site-ul foloseste o interfata simpla, intuitiva si extrem de usor de utilizat chiar si de catre persoane pentru care internetul nu este ceva ce face parte din viata de zi cu zi, ofetele fiind atent selectate si impartite pe categorii si subcategorii astfel incat sa duca vizitatorii site-ului direct catre zonele de interes. Astfel, timpul necesar potentialilor clienti sa gaseasca ceea ce ii intereseaza este redus la minim.

De ce sa colaborezi cu Unic Star

Agentia imobiliara Unic Star este capabila sa ofere vizibilitate maxima tuturor proprietatilor oferite spre vanzare sau spre inchiriere din portofoliul acesteia, direct catre publicul tinta, datorita modalitatilor de promovare pe care le foloseste. In acest fel, timpul de incheiere al tranzactiilor este redus la minim, iar numarul mare de tranzactii incheiate cu succes inclusiv in perioada de criza financiara vorbeste de la sine.

Despre Unic Star

Unic Star este singura agentie imobiliara Brasov, Rasnov, avand exclusivitate pe toate tipurile de proprietati din zona. In acest fel, poate oferi clientilor tot ceea ce ii intereseaza in functie de dorintele, dar si de bugetul fiecaruia in parte. Experienta agentilor Unic Star este formata in mare parte pe tranzactiile imobiliare din zonele turistice, acestia avand la momentul actual in portofoliu un numar mare de tranzactii cu apartamente, terenuri, pensiuni si case de vacanta incheiate cu succes.

Urmatorul pas firesc al evolutiei agentiei imobiliare a fost lansarea www.Unic-Star.ro, site de prezentare atat a ofertelor din portofoliu cat si a activitatii agentiei imobiliare.
  301 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by