newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Piata de Real Estate in 2012 - perspective de evolutie


PDF Print
A | a
E-mail
de andreea_paun | Marţi, 29 noiembrie 2011, 16:39 webReleases | Imobiliare

Joi, 15 decembrie 2011, Medien Conferences organizeaza la Hotel InterContinental masa rotunda "Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective", eveniment ce isi propune sa analizeze potentialul de dezvoltare al pietei de Real Estate din Romania.

Romania, o piata in care in aceasta perioada cuvantul de ordine este prudenta, atrage atentia investitorilor straini. Piata imobiliara romaneasca se caracterizeaza printr-o cerere scazuta determinata de lipsa puterii de cumparare. In fond traim intr-o tara in care exista deficit de locuinte, de spatii de birouri si un real potential de crestere pe segmentele de retail si spatii logistice.

Cand si cum va intra piata imobiliara romanesca pe un trend crescator? Cine este interesat sa investeasca in piata romaneasca? Care sunt cele mai atractive investitii? La ce preturi vin fondurile sa cumpere? Cum va sustine expansiunea retailului romanesc piata de real estate? Care va fi cuantumul investitiilor in sectorul logistic anul viitor? Care sunt perspectivele de finantare in 2012? Ce criterii de creditare propun bancile? Cat se va mai vinde prin Prima Casa? Cum vor vinde dezvoltatorii unitati locative fara programul Prima Casa? Cat vor creste investitiile in terenurile agricole romanesti? Cum pot fi solutionate problemele juridice specifice real estate-ului romanesc? Cum vor sustine autoritatile din punct de vedere urbanistic real estate-ul? Dar fiscal? Cat de important este marketing-ul si inovatia pe piata actuala? Acestea sunt cateva din intrebarile la care Medien Conferences si-a propus sa gasesca un raspuns prin organizarea mesei rotunde "Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a real estate-ului romanesc, fiind adresat: investitorilor si fondurilor de investitii, dezvoltatorilor, constructorilor, arhitectilor, asociatiilor din real estate, operatorilor logistici, brokerilor, retailerilor, bancilor, evaluatorilor, companiilor de consultanta si caselor de avocatura.

"Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective" este adresat: investitorilor si fondurilor de investitii; dezvoltatorilor; constructorilor; arhitectilor; asociatiilor din real estate; operatorilor logistici; brokerilor; retailerilor; bancilor; evaluatorilor; companiilor de consultanta; caselor de avocatura.

Evenimentul se bucura de sustinerea: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business- Edu, 9 a.m., AIDA, Business Live, Ziarul de Business.

"Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective" va avea loc joi, 15 decembrie 2011, ora 09:00, Hotel InterContinental, Bucuresti.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - "Caminul", "Casa Mea", "Domus" si "Planul Casei Mele", revista de B2B "Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro,  emisiunea TV "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Events si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun[at]medienholding.ro,  conferences[at]medienholding.ro sau sa accesati www.mhconferences.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  545 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by