newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Charme Residence, răspunsul la căutările locuinţei perfecte


PDF Print
A | a
E-mail
de DianaMetiu | Joi, 3 noiembrie 2011, 14:35 webReleases | Imobiliare

Charme Residence | Foto: webPR.ro
Printre zonele aflate, anul acesta, in topul preferintelor potentialilor cumparatori de locuinte se numara zona Pipera Tunari, aceasta fiind situata la o distanta optima fata de centrul orasului si prezinta avantajul centrelor comerciale apropiate, dar si al linistii spatiilor verzi extinse. Unul din cele mai noi imobile "rasarite" in Pipera Tunari este si Charme Residece, finalizat deja in acest an.

Proiectul este structurat pe subsol, parter, doua etaje, dar si mansarda, iar apartamentele au suprafete care variaza intre 42 de metri patrati si 110 metri patrati. Mansarda este structurata pe spatii "open space" cuprinse intre 140 de metri patrati si/sau 260 de metri patrati.

Pretul apartamentelor este, de asemenea, un alt avantaj al Charme Residence. Garsonierele costa 52.500 euro, apartamentele de doua camere ajung la 68.500 de euro, iar cele de trei camere, la 135.000 euro. Iar datele statistice adunate de la mai multi dezvoltatori imobiliari locali indica faptul ca preturile locuintelor din Capitala variaza, astazi, intre 1.100 euro/mp si 1.500 euro/mp, fata de 1.900 euro/mp si 2.500 euro/mp in urma cu circa patru ani. In orasele de provincie, preturile au scazut in perioada amintita cu pana la 50%.

Apartamentele din cadrul Carme Residence sunt create special pentru persoane cu gusturi exigente ce pun pret pe rafinament si stil. Fiecare locuinta este doata cu jaluzele exterioare la toate ferestrele, actionate electric la camera de zi, dar si cu centrala termica de apartament, oferind astfel un confort sporit. Peretii sunt finisati si vopsiti lavabil in culoarea alba, existand, in acelasi timp, termo si fonoizolatii in pardoseli si termosisteme de fatada.

Mai trebuie subliniat, de asemenea, ca dezvoltatorul proiectului a ales ca terasele si casa scarii sa fie placate cu granit, iar balustradele sa fie fabricate din inox.

Proiectul gazduieste la subsol si 15 locuri de parcare, dar si boxe pentru fiecare apartament, asigurand, astfel, fiecarei familii un spatiu important de depozitare, inclus in pretul apartamentului.

Dezvoltatorul proiectului este firma Monsena, care activeaza in domeniul constructiilor, fiind specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru realizarea fatadelor si a acoperisurilor ventilate.

Pana in prezent in proiect au fost investiti 1,700,000 Euro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  404 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by