newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Adama a gasit la Timon interesati pentru ultimele apartamente din Evocasa Armonia


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Marţi, 25 octombrie 2011, 18:46 webReleases | Imobiliare

Din totalul de 262 de apartamente repartizate in doua cladiri, in prezent a mai ramas de vanzare doar 20% din ansamblul rezidential Evocasa Armonia.  In urma celor 4 zile de targ, reprezentantii Adama au stabilit mai multe intalniri in biroul de vanzari cu persoane interesate de cel mai bine vandut ansamblu Adama din cartierul Titan.

Potentialii clienti sunt interesati de Evocasa Armonia in primul rand pentru ca au incredere in Adama, cunoscut drept un dezvoltator ce livreaza proiecte de calitate, ce ofera siguranta investitiei, cat sŸi datorita nivelului calitativ foarte ridicat al ansamblului rezidential: termopane si finisaje de foarte buna calitate, dar si un hol ce se aseamana cu lobby-ul unui hotel luxos. In  ultimele 6 luni, Adama a vandut in Evocasa  Armonia peste 40 de apartamente, dintre acestea cele mai solicitate fiind apartamentele cu trei camere.

"Suntem increzatori ca cea mai mare parte a intalnirilor obtinute de reprezentantii nostri ce au avut ca scop detalierea ofertelor prezentate la Timon vor fi urmate de achizitionarea efectiva a locuintei pe care o cautau cei interesati la Timon", este de parere Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama. Modalitatile flexibile de achizitionare a locuintei, printre care se numara si programul avantajos, Prima Casa, Rent to Buy, cat si planificarea in detaliu a ansamblului rezidential ii determina pe cei aflati in cautarea unei locuinte sa aleaga Evocasa Armonia. Apartamentele cu doua si trei camere, garsonierele sau penthouse-urile includ solutii de comunicare moderne, dotari prevazute pentru aer conditionat, parchet, bucatarie mobilata si utilata, sistem de incalzire, bai echipate si usi securizate. Ansamblul rezidential Evocasa Armonia impresioneaza inca de la  intrarea acoperita cu marmura si continua cu interioarele apartamentelor finisate la standarde europene de calitate.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  310 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by