newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Century 21 Romania organizeaza cea de-a VII-a editie a targului de joburi "Zilele Carierei in Imobiliare"


PDF Print
A | a
E-mail
de ABranzan | Vineri, 14 octombrie 2011, 10:37 webReleases | Imobiliare

Catalin Scripcaru - Century 21 | Foto: webPR.ro
Zilele Carierei in Imobiliare, targul de job-uri organizat bianual de catre Century 21 Romania, a ajuns la a VII-a editie. Astfel, in data de 14 si 15 octombrie, toti cei care vor sa isi inceapa sau sa continue o cariera in  cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial, sunt asteptati in toate agentiile Century 21 din Bucuresti, intre orele  9.00 si 17.00.

Cei care vor vizita agentiile Century 21 vor avea sansa de a fi intervievati pe loc de catre reprezentantii Century 21 Romania si vor putea interactiona cu toti consilierii imobiliari din retea care le vor da detalii despre activitatea pe care o desfasoara in cadrul companiei. De asemenea, vor avea loc si doua seminarii, de la ora 11.00 si de la ora 17.00, despre implicarile si oportunitatile pe care le ofera o cariera in cadrul retelei Century 21.

"Zilele Carierei in Imobiliare reprezinta un eveniment cheie in strategia de recrutare desfasurata de catre Century 21. Inca de la intrarea pe piata din Romania, ne-am propus sa atragem consilieri imobiliari talentati, care corespund standardelor inalte pe care dorim sa le promovam in cadrul retelei Century 21.", a declarat Catalin Scripcaru, Presedinte Century 21 Romania.

Consilierii imobiliari care vor fi cooptati in reteaua Century 21 in urma interviului vor participa la cursuri de training in vanzari si etica profesionala. "Century 21  investeste in permanenta in pregatirea echipei sale. Spre exemplu, compania plateste jumatate din costul cursului de specializare pe care consilierii imobiliari trebuie sa il urmeze inainte de a-si incepe activitatea, dar le cerem candidatilor sa achite cealalta jumatate, aceasta investitie fiind considerata un angajament din partea potentialului consilier imobiliar.", a explicat Catalin Scripcaru, Presedinte Century 21.

Sistemul de dezvoltare a carierei marca Century 21 combina training-uri pentru dezvoltarea abilitatilor, planificare a business-ului, coaching si mentoring. La nivel mondial, programul de pregatire Century 21 Real Estate LLC este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind prezent in topurile de specialitate.

Despre reteaua Century 21


Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21. Reteaua este alcatuita din 8.000 de agentii imobiliare, pentru care lucreaza circa 121.000 de specialisti, in 73 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

Reteaua Century 21 din Romania cuprinde la ora actuala 7 agentii detinute si operate in mod independent, in Bucuresti, ce ofera servicii imobiliare la standarde internationale, precum si o divizie de cercetare si evaluari imobiliare. Proprietatile promovate de Reteaua Century 21 sunt disponibile pe portalul www.century21.ro

Pentru mai multe informatii despre targul de job-uri Zilele Carierei:

Cristina Calota
E-mail: cariere[at]century21.ro

Pentru mai multe informatii despre Century 21 Romania:
Alina Popa, PR Manager
E-mail: APopa[at]golinharris.com

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  372 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by