newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Evocasa Selecta, o investitie de 11 milioane de Euro pe piata rezidentiala de lux din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 22 septembrie 2011, 14:58 webReleases | Imobiliare

Evocasa Selecta, singurul ansamblu rezidential de lux dezvoltat de compania Adama in Bucuresti a fost finalizat in 2010, cand piata imobiliara era puternic afectata de criza economica. Desi piata imobiliara de lux a fost prima ce a resimtit efectele instabilitatii economice, intr-un singur an Adama a reusit sa vanda mai mult de jumatate din apartamentele de lux din Evocasa Selecta. Din cele 77 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere pana in prezent s-au vandut 46 de apartamente din complexul amplasat pe Bulevardul Ferdinand, in apropiere de Foisorul de Foc, intr-o zona in care proiectele rezidentiale, in special cele de pe segmentul de lux, sunt inexistente.

Ansamblul rezidential este alcatuit dintr-o cladire dispusa pe doua subsoluri, parter si 10 etaje retrase in trepte incepand de la nivelul cinci . Suprafetele pentru doua camere sunt cuprinse intre 66 mp construiti -137 mp, intre 114-230 mp pentru trei camere si 199,8 mp pentru patru camere. Preturile apartamentelor pornesc de la 95,655  euro (TVA inclus) pentru doua camere, in care pot ajunge si pana la 305,164 euro (TVA inclus).

Am ales sa dezvoltam acest proiect intr-o zona centrala a capitalei, in care se simtea lipsa unui complex rezidential de lux. Evocasa Selecta este un proiect special Adama care se diferentiaza printr-un design inovator ce reuseste sa atraga privirile trecatorilor. Am gandit acest proiect pentru persoanele active care isi doresc sa locuiasca intr-un ansamblu rezidential cu totul altfel fata de tot ce exista in Bucuresti. Clientii Evocasa Selecta prefera agitatia orasului in defavoarea cartierelor linistite ale capitalei”, este de parere domnul Asher Lax, VP Marketing&Sales Adama. Datorita stilului arhitectural aparte al Evocasa Selecta, terasele se intind pe suprafete impresionante  care pot ajunge pana la 178 mp, pentru un apartament cu trei camere.

Printre facilitatile pe care le oferim clientilor nostri se numara 90 de locuri de parcare subterane si supraterane si spatii de depozitare aflate la subsolul imobilului, care pot ajunge pana la 6 mp. In plus, la parter si la primul etaj al cladirii se afla birouri si spatii comerciale care au fost ocupate in proportie de 50%” adauga domnul Asher Lax. Evocasa Selecta beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si mai mult decat atat, clientii isi pot alege locuinta din 40 de tipuri de apartamente distincte, ce sunt  personalizate atat prin finisaje, cat si prin compartimentare. Apartamentele se vand complet finisate cu gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, usi elegante la interior, obiecte sanitare Phillippe Starck, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, instalatii pentru aer conditionat, calorifere verticale si contorizare individuala. Blocul beneficiaza de lifturi ultramoderne care pornesc din subsol, de la locurile de parcare si de la boxe.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  237 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by