newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Nokia isi promoveaza serviciile OVI printr-un reality-show la Prima TV


PDF Print
A | a
E-mail
de Adrian Vasilache | Miercuri, 7 octombrie 2009, 16:33 Evenimente

Prima TV si Nokia vor lansa joi seara un nou reality-show pe piata locala TV, in fapt un concurs contra cronometru pentru gasirea unor indicii cu un premiu de 10.000 lei, productia incluzand pentru moment 10 episoade, a declarat pentru HotNews.ro Cristian Gheorghita, director de marketing in cadrul postului TV. Prin acest parteneriat, Nokia vrea sa-si promoveze aplicatiile din OVI (portalul de servicii de internet al Nokia), servicii care vor fi disponibile in limba romana la jumatatea anului viitor, potrivit lui Razvan Petrescu, manager de tara al Nokia Romania.

"Realizam aceasta emisiune, ca sa facem cunoscute lucrurile pe care le facem pe internet si sa ajutam consumatorii sa inteleaga solutii care nu mai sunt atat de simplu de explicat", a declarat miercuri Razvan Petrescu, manager de tara al Nokia Romania.

Oficialii Nokia Romania au declarat pentru HotNews.ro ca "participantii in concurs vor avea de indeplinit, printre altele, niste misiuni care vor presupune utilizarea platformei OVI.

Serviciile OVI, disponibile in limba romana la jumatatea lui 2010

Potrivit lui Razvan Petrescu, "la jumatatea anului viitor ecosistemul OVI va fi disponibil si in limba romana, intentia fiind si mai devreme de aceasta data". Petrescu sustine ca Nokia se afla deja in discutii cu dezvoltatori de continut din Romania, ale caror aplicatii se vor regasi in viitor pe OVI.

OVI este o platforma care integreaza atat aplicatii si servicii Nokia (precum e-mail mobil, magazin online de software si continut pentru telefoane mobile, posibilitatea stocarii de fotografii, contacte, calendar, harti online etc), cat si aplicatii ale altor dezvoltatori.

"Avem dezvoltatori de continut in Romania, deja interesati, si cu care am luat legatura, continut care va fi pus la dispozitie prin OVI. Personal am cunoscut o parte din ei", a mai precizat Petrescu.

In privinta dezvoltarii OVI, oficialul Nokia Romania sustine ca acesta inregistreaza cresteri spectaculoase.

"Spre exemplu in luna septembrie numarul de elemente de continut descarcate de pe Ovi la nivel international a crescut cu 80% fata de luna anterioara. In Europa sunt peste 60 milioane de utilizatori ai acestui ecosistem OVI. Pot sa va mai spun si ca fiecare user inregistrat a descarcat in medie 7 aplicatii si ca o serie intreaga de aplicatii create de terte parti, si care au existat inaintea OVI, inregistreaza azi un succes considerabil datorita integrarii in OVI", a mai spus Petrescu.

Un nou reality-show TV pe piata din Romania

Noua emisiune de divertisment, numita Mobilul, va fi difuzata incepand de joi de la ora 20.30 de Prima TV, Virgil Iantu fiind moderatorul concursului. In fiecare saptamana, doi concurenti trebuie sa coopereze pentru a indeplini cinci misiuni pentru a castiga 10.000 lei.

Sarcinile si ponturile pentru a ajunge la bani sunt comunicate doar prin telefonul mobil. Daca intampina greutati, concurentilor li se acorda contra-cost informatii suplimentare, pentru fiecare ajutor suma finala urmand a se micsora cu 500 pana la 1000 de lei, in functie de importanta pontului.

"Este un joc de actiune foarte apreciat in tarile din Europa, aflat pe lista de nominalizari la Emmy, un reality-show, care sper sa prinda si in Romania. De remarcat dorinta Nokia pentru inovatie, de aici s-a si nascut acest parteneriat", a precizat Cristian Gheorghita.

Formatul original al emisiunii este olandez apartinand Casei de productie Park Lane Production din Olanda, titlul original fiind The Phone. Formatul a fost preluat in Romania de catre Casa de productie Zucchero, iar productia va avea in primul sezon 10 episoade. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1585 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by