newsletter rss
HotNews.ro

webPR Expozitia "#Venin - frumuseti de neatins" se muta la Poiana Brasov


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 1 noiembrie 2017, 10:18 Evenimente

Venin - frumuseti de neatins | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita in perioada 1 noiembrie 2017 - 31 martie 2018 sa vizitati expozitia temporara "Venin - frumuseti de neatins", de data aceasta la Centrul de Agrement si Divertisment din Poiana Brasov.

Va provocam sa lasati prejudecatile si teama de animalele veninoase la poarta Centrului de Agrement si Divertisment din Poiana Brasov si sa descoperiti frumusetea unica a exponatelor noastre vii. Nu sunt specii pe care ai dori sa le intalnesti in mediul natural, dar le poti admira in siguranta expozitiei noastre, deoarece aceste vietati extrem de interesante provin din locuri exotice si greu accesibile noua. Va invitam sa profitati de aceasta oportunitate si sa aflati de ce aceste frumuseti nu pot fi atinse, ci doar privite in expozitia noastra.

Alaturi de animale vii, precum arahnide, insecte, amfibieni si serpi, veti putea admira adevarate comori din colectiile Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa". In expozitia noastra veti sta fata in fata cu unele dintre cele mai veninoase specii si veti afla de ce veninul reprezinta doar un instrument de supravietuire. Vizitati expozitia noastra de la Poiana Brasov, pentru a va transforma vacanta intr-o aventura plina de adrenalina si cunoastere!

Programul de vizitare de la Centrul de Agrement si Divertisment din Poiana Brasov este de marti pana duminica intre orele 12:00 - 22:00. Pretul biletelor este de 10 lei/copil/student/pensionar si 15 lei/adult. Copiii cu varste mai mici de 3 ani au gratuitate.

 Citeste mai multe despre   
  377 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by