newsletter rss
HotNews.ro

Incep inscrierile pentru Tururile George Enescu din cadrul Bucurestiului Creativ de la editia 2017 a Festivalului Enescu


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 1 septembrie 2017, 11:17 Evenimente

In perioada 2-24 septembrie, Asociatia Cultour organizeaza o serie de plimbari urbane pe urmele marelui muzician si compozitor George Enescu. Traseele sunt atat pietonale, cat si pe bicileta si fac parte din seria de evenimente Bucuresti Creativ din cadrul editiei 2017 a Festivalului Enescu.

De-a lungul acestor tururi, publicul va afla informatii inedited atat despre cariera muzicala, cat si despre viata personala a compozitorului George Enescu. Tururile sunt organizate in parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Tururile pietonale dedicate lui George Enescu vor porni din fata Ateneului Roman, iar cele cu bicicleta de la Casuta Raiffeisen Bank, situata in Piata George Enescu, si vor purta publicul pe strazile Bucurestiului lui Enescu - Palatul Regal, str. George Enescu, Muzeul George Enescu, fiind doar cateva dintre obiective. Alaturi de acestea, publicul va vizita si instalatiile interactive din cadrul Bucurestiului Creativ: Orchestra de Sticla - instalatie interactiva, creata de artista Iulia Nastase, o orchestra din 30 de instrumente din sticla, in marime naturala, pe care vizitatorii o pot ￯dirija￯ cu ajutorul unei instalatii multimedia, Expozitia digitala Enescu 360, care permite vizitatorilor sa vada muzeele dedicate lui George Enescu din tara cu ajutorul realitatii virtuale, la Muzeul National George Enescu. In cadrul fiecarui tur este inclusa si o vizita gratuita la Muzeul George Enescu.

Atat tururile pietonale, cat si cele cu bicicleta sunt gratuite. Tururile cu bicicleta se fac in baza inscrierii si in limita locurilor disponibile.

Programul tururilor este urmatorul:


  •  2-3 septembrie, 9-10 septembrie, 16-17 septembrie, 23-24 septembrie (in fiecare zi de week-end).
  •  Tururile pietonale: sambata si duminica, intre orele 11.00 si 14.00; Punct de pornire: din fata Ateneului Roman.
  •  Tururile pietonale: sambata si duminica, intre orele 16.00 - 19.00. Punct de pornire: din fata Muzeului National George Enescu;
              * Nu este necesara rezervarea prealabila, insa publicul poate anunta participarea printr-un mesaj;
  •  Tururile cu bicicleta: sambata si duminica, intre orele 16:00-19:00 (inregistrarea participantilor incepe la 15.30). Punct de pornire: la Casuta Raiffeisen, din Piata George Enescu.
             * Participarea se face in baza unei rezervari prealabile la acest link.

Proiectul este organizat de Asociatia Cultour, in parteneriat cu Raiffeisen Bank si I'velo, sub egida Bucurestiul Creativ, din cadrul Festivalului George Enescu.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina asociatiei Facebook Asociatia Cultour sau la linkul: https://www.asociatia-cultour.ro/festivalul- george-enescu/ .
  112 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by