newsletter rss
HotNews.ro

webPR: ​Conferintele Metal Show 2017 - Industrie 4.0 solutie pentru dezvoltarea fabricatiei in Romania - Viitorul incepe acum


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Joi, 11 mai 2017, 10:37 Evenimente

Afis Metal Show 2017 | Foto: MetalShow 2017
Ajuns la a treia editie, Metal Show 2017, cel mai important eveniment din domeniul prelucrarii metalelor din Romania, gazduieste pe 18 si 19 mai 2017, in sala Cupola a Pavilionului Central Romexpo Bucuresti, ​Conferintele Metal Show 2017 - Industrie 4.0 solutie pentru dezvoltarea fabricatiei in Romania - Viitorul incepe acum.

Cu o tematica interesanta, axata in principal pe solutii privind reducerea costurilor de fabricatie, solutii complete pentru imprimarea 3D industriala, implementarea inovatiilor suport pentru Industria 4.0, solutii pentru IMM-uri si tehnologii de sudare, conferintele vor fi sustinute de reprezentanti ai celor mai importante companii din domeniul prelucrarii metalelor. Veti avea astfel ocazia sa fiti la curent cu ultimele noutati si tendintele actuale cu privire la sculele de aschiere, de prelucrare a tablelor, placutele de aschiere amovibile, solutii de acoperire a sculelor si a carburilor folosite astfel incat sa obtineti o crestere a performantelor in frezare, gaurire, indoire, strunjire, filetare sau finisare.

Nu ratati noutatile tehnologice prezentate de cei mai buni speakeri, profesionisti in domeniul prelucrarii metalelor, si rezervati-va locul in sala.

***

Despre Metal Show  2017

Expozitia internationala Metal Show 2017 va avea loc intre 17 si 20 mai 2017 in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo - Bucuresti.

Metal Show a crescut an de an, ajungand, dupa numai 3 ani, evenimentul etalon pentru industria prelucrarii metalelor din Romania. Am reusit sa reunim la aceasta expozitie cele mai importante companii din domeniu, lideri de piata, firme din Romania si din strainatate care se vor prezenta in fata vizitatorilor cu ultimele inovatii si noutati pregatite special pentru piata romaneasca. METAL SHOW este un targ dinamic, plin de consistenta, care a confirmat in piata de profil si care va oferi, pe durata a patru zile, un adevarat spectacol tehnologic”, declara Ovidiu Rada, Director Metal Show.

La Metal Show 2017 va veti putea bucura de ofertele celor peste 100 de expozanti, multi dintre ei fiind lideri in domeniul prelucrarii metalelor: Amada, Baykal, Bystronic, Durma, Faccin, Prima Power, Salvagnini, Trumpf, Doosan, Haas, Knuth, Mazak, Okuma, Kitagawa, Carl Zeiss IMT, Zoller, Omax Waterjet, Rosler, Fronius, Hypertherm, Lorch, Oerlikon, Walter Tools, Autodesk si multi altii. Pe www.metalshow.ro veti gasi lista tuturor expozantilor.

Pe o suprafata totala de 8500mp vor fi expuse produse destinate celor care lucreaza in industriile auto, aeronautica, navala, chimica si petrochimica, electrocasnica, constructii metalice – in total, peste 220 de branduri de top. Multe dintre ele vor beneficia de discounturi exclusive de pana la 43%, doar pe perioada targului.

De asemenea, la Metal Show 2017 veti afla ce inseamna Conceptul Smart Factory in viziunea producatorilor mondiali si cum poate fi implementat cu succes in fabricile din Romania.

Programul de vizitare:

17 - 19 mai 2017, zilnic intre orele 09:00 - 17:00
20 mai 2017, intre orele 09:00 - 16:00

Acces vizitatori: - Poarta A si B (B-dul Expozitiei)
Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare
Parcare vizitatori: 3 RON/ora
Pentru mai multe detalii despre eveniment, programul conferintelor si lista discount-urilor accesati www.metalshow.ro.


  433 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by