newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Prima ediție a Balului Bucuriei, pentru copii cu autism, la Palatul Ghica Tei


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 7 decembrie 2016, 12:07 Evenimente

Balul Bucuriei | Foto: Smile Media
Balul Bucuriei, editia I, este organizat in beneficiul copiilor cu autism cazuri sociale ai Asociatiei de Terapie Comportamentala Aplicata (ATCA), astfel incat acestia sa poata beneficia de terapie recuperatorie si kinetoterapie gratuite si in anul 2017. Sunt asteptate sa vina peste 150 de persoane din mediul de afaceri, persoane publice cunoscute, reprezentanti ai ambasadelor si artisti de renume.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Palatul Ghica Tei, Teatrul National din Bucuresti si Fundatia Calea Victoriei. Va fi prezentat de catre prezentatoarea radio Smart FM, Veronica Soare, cunoscuta dupa numeroasele premii obtinute in domeniul voluntariatului, a fundraisingului si a proiectului "Minuni pe Camino".
 
Scopul evenimentului este de a mobiliza comunitatea, mediul de afaceri si persoanele fizice interesate in a sustine cauza a 15 copii cu autism, cazuri sociale, aratand astfel ca, impreuna, ii putem ajuta sa se integreze.

Programul artistic va fi sustinut de catre artisti precum Maia Morgenstern, Tania Popa, Magda Catone, Armand Calota, Lamia Beligan si Felicia Filip. Momentele de muzica si dans sunt sustinute de catre instrumentisti cunoscuti ai Symphactory Orchestra.De asemenea, cei prezenti vor putea viziona si un recital de poezie, cantece de sarbatori si pian sustinut de catre copiii cu autism de la ATCA si de la Asociatia Piano Therapy.

Fondurile pentru copii se pot strange prin donatie directa (150 RON), achizitionarea unui bilet la Tombola de la Miezul Noptii (150 RON) sau achizitionarea de cadouri de Craciun din cadrul expozitiei de cadouri deschisa pe perioada evenimentului. Atat premiile din cadrul Tombolei, cat si din cadrul expozitiei sunt puse la dispozitie de catre sustinatorii nostri: Bookletta, Romartizanat, Bernschutz & Co, Istoriato - The Alchemy of dreams, Chocolissimo si Broscuta Norocoasa.

In cadrul balului, publicul prezent va putea savura cateringul pus la dispozitie de catre Elegant Catering, prajituri si torturi alese puse la dispozitie de catre RAWZ si bautura oferita de catre Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.

Toti cei prezenti vor putea admira opere de arta realizate de catre copii cu autism inalt functionali ai ATCA .

Balul Bucuriei este primul eveniment de acest gen organizat cu sprijinul oamenilor si brand-urilor mentionate mai sus, dar si a sponsorilor Kaufland Romania, Nei, Maxim si Rodl & Partner.

Parteneri media: Elite Business Women, Doctorul zilei, Pagina Medicala, Doctorul.ro, Centruldeparenting.ro, Hotnews.ro

Despre ATCA
Infiintata in 2008, Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata - cunoscuta ca ATCA, s-a stabilit rapid ca standard profesional in Romania prin serviciile de formare a terapeutilor ABA si prin rezultatele remarcabile in programele de interventie pentru copiii cu tulburari din spectrul autist.
Presedintele asociatiei - Anca Dumitrescu, este primul specialist roman acreditat in terapia ABA, de aceea principalul obiectiv al asociatiei a ramas profesionalizarea personalului implicat in recuperarea tulburarilor de dezvoltare prin cursuri de formare ca terapeut ABA si cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania. Totodata, expertiza si programele de colaborare cu universitati si profesionisti din afara, a permis asociatiei sa fie, din 2010, co-organizator al Conferintei Internationale ABA la Bucuresti. Din 2015, ATCA este acreditata ca provider de servicii de formare continua (ACE provider tip 2) de catre BACB - singura institutie ce acrediteaza practicienii ABA in lume.
In 2010, ATCA a deschis primul sau centru - ABA Academy, iar in 2015, inaugureaza primul centru de evaluare psihologica a copiilor cu TSA - Centrul OPEN.
  456 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by