newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Explorarea naturii prin fotografie


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 4 august 2016, 16:12 Evenimente

Scoala de vara 2016 | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe cei mici la "Explorarea naturii prin fotografie", un nou modul al Scolii de Vara care se desfasoara in perioada 8 - 12 august 2016 in Sala Atelier a Muzeului.
 

Fotografia este cea mai raspandita forma de arta si metoda ideala de a imortaliza tot ceea ce ne inconjoara. Cu toate ca tehnologia in domeniul aparatelor foto a evoluat considerabil, realizarea unei fotografii de calitate necesita cunoasterea unui bagaj minim de tehnici si metode clasice de fotocompozitie. Copiii dornici sa-si perfectioneze atat tehnica fotografica, cat si viziunea artistica sunt asteptati la "Scoala de vara" a Muzeului "Antipa", sa se inscrie la cursul sustinut de colegul nostru, biologul si fotograful George Nazareanu.


Printre obiectivele programului putem aminti familiarizarea copiilor cu diverse tehnici si instrumente fotografice, dobandirea cunostintelor necesare in vederea realizarii fotografiilor artistice si documentare, precum si dobandirea unor competente in organizarea sedintelor fotografice. Modulul de fotografie se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani, amatori de fotografie, ce doresc sa aprofundeze aceasta latura creativa a artelor vizuale.

Copiii sunt rugati sa vina cu propriul aparat foto digital (ideal D-SRL, sau compact) cu functie manual (M) si prioritate de diafragma/apertura (A sau Av).

 
Cursul se desfasoara zilnic intre orele 10:15 si 12:30, iar taxa de participare este de 150 lei/persoana sau 250 lei/2 frati.

Inscrierea participantilor se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro.

 


Parteneri media:  EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, IQool, Gradinite.com, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

 
Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturala "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa

 
  210 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by