newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Bucurestiul devine locul de joaca al tehnologiei in luna mai


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 4 mai 2016, 11:33 Evenimente

tehnologie-BTW | Foto: Universum
Bucurestiul ajunge pe harta marilor orase ale lumii care au propriul eveniment de tehnologie, prin Bucharest Technology Week. Dupa Londra, New York si Berlin, capitala Romaniei va gazdui intre 23 si 29 mai peste 40 de evenimente pe teme de inovatie, folosirea tehnologiei in marketing, solutii IT pentru companii, developeri si start-up-uri. Peste 10,000 de persoane vor lua parte la evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week, iar programul saptamanii poate fi accesat pe www.techweek.ro.

Roboti, gadget-uri, masini electrice si hibride


Bucharest Technology Week ii sarbatoreste pe cei care si-au adus contributia la cresterea ecosistemului local si impactul pozitiv pe care tehnologia il are asupra activitatilor zilnice, invitand vizitatorii sa transforme ziua de maine folosind tehnologia de azi. De vineri pana duminica, pe 27-29 mai, in piata George Enescu, in fata Ateneului Roman, vizitatorii vor putea interactiona cu diferite inovatii tehnologice, incluzand:
  •        Masini electrice si hibride: Tesla, Toyota si Lexus Romania, BMW Group Romania
  •        Gadget-uri si device-uri: Viaroom, PC Garage
  •        Solutii de transport electric: Smart balance, Air motion, Ninebot
  •        Solutii de printare 3D: Prototipare 3D, Suntem 3D, iPrint 3D
  •        Aplicatii mobile: Let"s do it Romania, Uber
  •        Solutii de smart homes: iRobot, Life Evolution, Eaton, Helixsys, Romstal
 
Plus alte solutii si produse tech care vor fi anuntate in saptamanile urmatoare. Accesul este liber de vineri pana duminica, cu inscrierea in prealabil pe www.techweek.ro/tickets-expo, iar cei inscrisi vor afla primii despre noile tehnologii si gadgeturi anuntate.
 
Peste 40 de evenimente in tot orasul

In timpul saptamanii, la Athenee Palace Hilton vor avea loc 4 conferinte de business tematice (Innovation Summit, Brands+Tech Summit, Enterprise-IT Summit si Java Dev Summit), plus o prezentare de produse inovative si solutii tehnologice adresate afacerilor. Conferintele sunt sustinute de unii dintre cei mai mari lideri din domeniu la nivel local si international, printre care se numara Dr. Geoff McGrath - Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies, Javier Sanchez Lamelas - Fondator si CEO al Top Line MARTKETING, Ian Forrester - Senior Producer la BBC R&D Department, Juergen Hoeller - Spring Framework Lead la Pivotal si multi altii.
 
In plus, Bucharest Technology Week reuneste si peste 40 de evenimente partenere desfasurate in tot orasul. Evenimentele se adreseaza unei audiente largi, reunind studenti, antreprenori, pasionati de tehnologie si lideri de business din companii mari in cadrul diferitelor intalniri. Printre evenimentele partenere desfasurate se numara workshop-uri de creativitate si leadership, atelier de printare 3D, o expozitie de arta prin tehnologie, plus multe altele.
 
Programul saptamanii si inscrierea pentru evenimente e disponibila pe www.techweek.ro.
 
Conferintele sunt sustinute de AMD in calitate de Partener al Innovation Summit, iQOS in calitate de Partener al Brands+Tech Summit, Siemens in calitate de Partener al Enterprise-IT Summit si  ING in calitate de Partener al Java Dev Summit si de Metro Systems, Luxoft si Romstal in calitate de sponsori ai evenimentului. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive si TheCon.

Asociatii si institutii partenere
: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea Bucuresti

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech, Zon@ IT
 
Parteneri media Bucharest Technology Week
: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Grand Cinema, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech cafe, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.

Contact
:
Raluca Apostol
Raluca.apostol@universum.ro
0733.062.593
  751 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings