newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Castelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzica live


PDF Print
A | a
E-mail
de N.A | Miercuri, 22 iulie 2015, 20:22 Evenimente

Castelul fermecat 25 iulie_Trollo Pub | Foto: webPR.ro
Compania de Teatru Ingenuo ii invita pe cei mici la o noua reprezentatie a spectacolului "Castelul Fermecat" sambata, 25 Iulie, ora 11 la Trollo Pub (Sos. Viilor 11). "Castelul Fermecat" este o piesa de teatru interactiva in care muzica live, veselia si intamplarile haioase, dar pline de talc se impletesc armonios.

Eroina basmului, Mofturica, o printesa lenesa si rasfatata cade sub vraja magicianului Bagheta Argintie. Pentru a deveni un copil ascultator si harnic, rupand in acest fel blestemul aruncat asupra ei, tanara printesa trebuie sa ajute trei fiinte aflate la grea incercare. Strabatand imparatia in lung si-n lat, are ca unic ajutor sprijinul copiilor.

Spectacolul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani.

Textul, regia si muzica sunt semnate de Geo Visan, actor ce face parte de altfel si din distributie, alaturi de Clara Cretu.

"Lasam visurile copilariei sa alunece agale, pe ritmurile vesele ale muzicii live, in vreme ce jocurile actoricesti tes povesti care sa le fure atentia micilor neastamparati. In plus, pentru toti piticii care ne urmeaza in aventuri, promitem peripetii alaturi de personaje faimoase, care cunosc cele mai ascunse secrete din lumea basmelor si cele mai frumoase vraji ce le vor starni imaginatia. De asemenea, deoarece toate spectacolele noastre sunt educative, fiecare prichindel  are de invatat o multime de lucruri de la personajele sale preferate."  (Geo Visan)

Biletele au costul de 20 Lei si pot fi rezervate la adresa de email rezervari@ingenuo.ro sau telefonic, la nr. 0722.272.631, urmand a fi achitate si ridicate in dimineata evenimentului.

Infiintata in 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adreseaza atat publicului matur prin spectacole ce au la baza texte originale, umor fin, idei ce inspira, cat si copiilor, prin piese interactive cu muzica live, ce prezinta povesti noi, pline de invataminte.


Mai multe evenimente Trollo:

Jazz Live @ Trollo Pub cu WestSide Duet duminica, 26 iulie, ora 19:30,
Soseaua Viilor nr 11.
Intrarea: libera. Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare, la 0720 033 993.

Trollo Live: Maria Raducanu si Krister Jonsson, marti, 28 iulie, de la ora 19:30, Soseaua Viilor nr 11.
Pret bilet: 30 lei Rezervari: 0720 033 993

"Din Rusia, cu drag". Teatru de comedie cu Ingenuo
joi, 30 iulie, ORA 20:00, Trollo Pub, Soseaua Viilor nr 11.
Bilete: 30 lei; 20 lei - elevi si studenti


  500 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by