newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Zodiac Cafe prezinta: Astro#ECHINOX Avanpremiere


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 25 septembrie 2014, 19:19 Evenimente

Astro_Echinox | Foto: webPR.ro
Zodiac Cafe ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala!O editie speciala care va oferi o experienta unica, o intalnire deschisa cu cei mai buni specialisti in domeniu. De aceasta data, vom vorbi despre consecintele echinoctiului de toamna asupra fiecarui semn zodiacal, vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie si vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

In cadrul workshopurilor care se vor desfasura sambata si duminica intre orele 14:00-16:00, se va discuta despre frumusete, feminitate, despre Yin & Yang si felul in care se reflecta aceste concepte in societatea actuala, despre reiki, cristaloterapie, numerologie, precum si despre alte teme propuse de voi.

Va fi un eveniment unic, cu un parfum de poveste, ce se va desfasura intr-o locatie clasica, cu mult bun gust si rafinament: Inspayer Bistro, fostul Palat Spayer, locul unde elementele clasice se imbina, intr-un mod elegant, cu elemente noi, contemporane. Va asteptam intr-o atmosfera guvernata de astre, la o noua editie a targului de astrologie si frumusete - Astro#ECHINOX Avanpremiere

Evenimentul este  promovat si sustinut de:  Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Inspayer Bistro, Music Channel, Bucharest Style, Revista AstroGlob, Romania FengShui, Aimee.ro, Bucharest Expats Party, Calendarevenimente.ro, Ziarul Ring, SensoTV, Bucuresti FM, 121.ro, Eva.ro, Port.ro, Gratuitor.ro. Kudika.ro, Divahair.ro, Businesswomen.ro. Revista Lumea misterelor, Magazin Ezoteric Mistique Tortoise, precum si de alte reviste si site-uri de specialitate.

Aflati mai multe aici.
  443 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by