newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pentru prima data, 3 Presedinti ai Asociatiilor Europene la un eveniment! Biomasa (AEBIOM), Biogaz (EBA) si Peleti (EIPS) la Inaugurarea ARBIO


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 3 iunie 2014, 18:42 Evenimente

Pe 18 Iunie, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz (ARBIO) organizeaza Inaugurarea sa in Bucuresti, Hotel Hilton. Evenimentul este special conceput pentru industriile cu deseuri (ex: orice industrie care proceseaza alimente), fermieri, ferme vegetale si animale, municipii, producatori de peleti si investitori care vizeaza unul dintre aceste sectoare.

Pentru prima oara in Romania, acest eveniment reuneste ca speakeri 3 experti internationali renumiti: Dl. Gustav Melin, Presedintele Asociatiei Europene de Biomasa (AEBIOM), Dr. Jan Stambasky, Presedintele Asociatiei Europene de Biogaz (EBA) si dl. Ludger Spohr, Presedintele Industriei Europene a Furnizorilor de Peleti (EIPS).

Inscrie-te acum si afla de la membri Guvernului, Autoritati Independente si experti cunoscuti, de ce Biomasa, Biogazul si Peletii vor avea un rol important in afacerea, municipiul si investitia dvs!

Pentru mai multe informatii: http://www.arbio.ro/inaugurare.html; office@arbio sau +40 21 3086271
  731 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings