newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

​Preview HomeFest pentru promotorii de joi: “Why so serious?”


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 20 martie 2014, 12:22 Evenimente

Sambata, 22 martie, va fi pusa in scena domestica piesa de teatru “Why so serious?” de si cu Gratiela Badescu. Reprezentatia este un preview al HomeFest, primul festival de apartament din tara, si va avea loc special si in exclusivitate pentru gazdele spectacolelor HomeFest si pentru “promotorii de joi” ai festivalului, adica sustinatorii care vor contribui la campania de crowdfunding HomeFest pe parcursul zilei de joi, 20 martie, pana la ora 23:59.

Spectacolul va avea loc intr-un cadru tipic HomeFest: acasa la Jean-Lorin Sterian, unde a si inceput lorgean theatre acum cinci ani. Piesa va fi deschisa publicului larg pentru prima data in cadrul HomeFest. Pana atunci, va avea loc cu usile inchise, special pentru promotorii de joi si gazdele festivalului.

In “Why so serious?” Antonia, protagonista, incerca sa castige simpatia invitatilor cu personalitatea ei “neserioasa”, creata dupa un plan minutios. Fiecare spectator este un musafir care trebuie cucerit. Gazda il serveste cu marturisiri, fie ele din copilarie sau din viata intima, cu jonglerii, cu dans, trucuri, surprize sau povestioare amuzante. Cum este cand gazda se straduieste prea mult? Se simt invitatii comod, se simt flatati sau sunt, pur si simplu, dezorientati? Cine primeste si cine ofera atentie, de fapt?

HomeFest este primul festival artistic care aduce piese de teatru, dans contemporan, filme, workshop-uri si concerte in case si apartamente din Bucuresti. Prima editie va avea loc in perioada 12-20 aprilie 2014.

Mai multe informatii despre cum puteti primi o invitatie la HomeFest Preview pe siteul festivalului homefest2014.wordpress.com.
  464 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings