newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

​Concert Publika in Club Live din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 10 martie 2014, 12:37 Evenimente

Publika | Foto: webPR.ro
Club LIVE si Sprint Media au placerea de a va invita sambata, 22 martie 2014, la o seara incendiara oferita de formatia Publika. Nascuta aproape instantaneu dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia Publika inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Intr-un context muzical dominat de compozitiile facute pe computer, Publika  propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.

Biletele costa doar 15 lei si pot fi gasite in seara concertului la intrare. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Sprint Media Group a deschis  cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa FM, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, concerte-azi.ro.
  529 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings