newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ​TEDxBucharest 2012


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 6 noiembrie 2012, 12:50 Evenimente

TedxBucharest | Foto: Tedx
5.11.2012 Pe data de 16 Noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului, pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning“. O locatie noua, o lista de speakeri exceptionali, activitati si oportunitati inedite de networking. Un singur lucru nu schimbam la TEDxBucharest. Atmosfera electrizanta, incarcata de energia a peste 1000 de participanti care se intrec care mai de care sa raspandeasca idei si emotii valoroase. 

Profita de ultimele zile de inscriere si inregistreaza-te impreuna cu colegii si prietenii pentru cel mai inspirational eveniment al anului. 

Ce v-am pregatit? 
TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 Noiembrie, vineri, intre orele 9:00 si 20:00 si va include 4 sesiuni de discursuri  intercalate de pauze pentru pranz si coffee break. Prietenii si partenerii TEDxBucharest au pregatit in aceste pauze actiuni creative si energizante de cunoastere, socializare si networking. 
Sesiunile si speakerii din acest an: 

Sesiunea 1 „Breaking barriers“: Adrian Lobontiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky. 
Sesiunea 2 „Profiling the future“: Florin Paun, Chris Worman, Pierre Bortnowski,  Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Raducanu 
Sesiunea 3 „Shifting paradigms“: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe,Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas
Sesiunea 4 „Outside and beneath“: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu

Te asteptam sa impartasesti experienta acestor sesiuni impreuna cu noi. Rezerva-ti ziua de 16 Noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, daca vrei, o zi intensiva de tratament si recreere pentru creier si suflet. 

Partenerii TEDxBucharest 2012 
Sub inaltul patronaj al presedintelui Camerei Deputatilor. 
Recomandat de Ministerul Culturii si Ambasada Germaniei in Bucuresti. 
Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Pepsi, Petrom, Tara lui Andrei, Intercapital Invest, AVON, Techschool, Spoting
Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro
Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro, BestJobs.

Despre TEDxBucharest
 In spiritul „idei care merita impartasite“, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse. 

Despre TED
TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual  invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Date de contact pentru presa:
Nica Alexandra Roxana
0729 923 450
 
OBSERVATIE: In cadrul TEDxBucharest nu se acorda acreditari de presa.    


 Citeste mai multe despre     | 
  2180 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by