newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Berluni recomanda centrale termice in condensatie pentru incalzire eficienta acasa


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Vineri, 29 iulie 2016, 10:30 webReleases | Energie

centrale-termice-berluni | Foto: webPR.ro
Acasa este locul unde te simti in largul tau, unde vara este racoare si iarna este un aer cald si primitor. Acasa este locul unde centrala termica functioneaza pentru a-ti asigura confortul in timpul anotimpului rece de indata ce simti ca este prea rece seara, fara a mai astepta aprobarea administratorului sau a altor autoritati pentru a porni centrala termica a cartierului. Echipa Berluni stie acest lucru si recomanda clientilor sai instalarea unei centrale termice in condensatie.

Primul pas pentru cautarea unei centrale termice este consultarea unui magazin online cu cat mai multe variante, pentru a putea identifica toate tipurile de centrale termice si a putea compara in voie specificatiile fiecarui tip de centrala. 

Apoi, in functie de putere, de tipul de combustibil folosit si de modul de functionare, persoanele care sunt in cautarea unei modalitati eficiente de incalzire a locuintei vor putea alege dintre centrale termice in condensatie si centrale termice standard, intre centrale termice pe gaz si centrale termice pe carbune, pe lemn sau centrale termice electrice. 

Urmatorul pas este alegerea producatorului, in functie de bugetul personal si in functi de preturile pentru centrale termice in condensatie afisate pe site-ul companiei. Berluni recomanda achizitionarea de centrala termica cu condensare, respectiv centrala termica Ariston Cares Premium sau a unei centrale termice Ariston Clas Premium. 

Este important de stiut ca pentru instalarea unei centrale termice pe gaz in condensatie este nevoie de autorizatii de functionare si de o echipa autorizata pentru montarea acestora. Ulterior, posesorul va trebui sa aleaga calorifere potrivite locuintei sale si tipului de centrala termica ales. 

Clientii Berluni pot cere companiei ajutor si consultanta pentru montaj autorizat, reparatii centrale electrice post-garantie, service si autorizatii de functionare ISCIR. 

Pentru a afla preturile cetralelor termice in condensatie si alte informatii privind centralele termice, consumul centralelor termice si beneficiile diferitelor modele de centrale termice, accesati site-ul oficial al companiei.
  137 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by