newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vino la cel mai mare targ pentru eficienta energetica!


PDF Print
A | a
E-mail
de floritudor | Marţi, 20 octombrie 2015, 13:19 webReleases | Energie

sigla B-Team Energy and Environment | Foto: webPR.ro
Vino in perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti, la cel mai mare targ in domeniul energiei din surse regenerabile si eficienta energetica -“ Renexpo South-East Europe si beneficiezi de consiliere gratuita direct de la specialistii in domeniul energetic.

Adresat atat sectorului industrial si al cladirilor, cat si antreprenorilor din sectorul agricol si zootehnic care doresc sa valorifice reziduurile agricole pentru obtinerea caldurii si a electricitatii, evenimentul reprezinta o mare oportunitate in identificarea metodelor de eficientizare a consumului de energie, adaptate fiecarei companii in parte.

”€žAcest eveniment reprezinta o mare oportunitate de a intra in contact cu specialisti in domeniul eficientei energetice. Obiectivul nostru este sa ajutam participantii in cadrul acestui eveniment sa identifice cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor la energie. Puteti obtine acest beneficiu prin valorificarea resurselor avute la dispozitie. Va asteptam la eveniment si va stam la dispozitie cu orice intrebare legata de eficienta energetica”€, afirma Gabriel Istoc, General Manager B-Team Energy and Environment.

Vino la standul B-Team Energy and Environment pentru a discuta direct despre nevoile si potentialul proiectelor tale. Afli cum iti poti valorifica resursele pe care le ai la dispozitie si cum poti face apel la altele noi, cum sa iti reduci consumul de energie si care este cea mai buna tehnologie pentru afacerea ta. Impreuna cu partenerii nostri de la bwe biogas (Germania) iti stam la dispozitie timp de 3 zile pentru a gasi impreuna acele solutii adaptate de eficienta energetica care sa corespunda proiectelor tale.

Totodata te poti inscrie pentru un studiu de pre-fezabilitate gratuit si poti afla informatii despre oportunitatile de finantare a proiectelor.

Te asteptam!

Despre B-Team Energy and Environment

B-Team Energy and Environment realizeaza proiecte de cogenerare de inalta eficienta si este unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii specializate in domeniul cogenerarii si al trigenerarii in Romania.

Despre bwe biogas weser-ems GmbH & Co. KG

bwe biogas weser-ems GmbH & Co este lider in tehnologii pe baza de biogaz. Instalatiile de biogaz furnizate sunt construite la cheie si respecta cele mai inalte standarde de calitate. bwe biogas weser-ems GmbH & Co s-a implicat in dezvoltarea a peste 500 de proiecte de biogaz din intreaga lume.


Pentru obtinerea unei invitatii ce va asigura acces gratuit la eveniment, ne puteti trimite un e-mail pe adresa florina.tudor@bteam.

Pentru mai multe detalii legate de program, va rugam accesati http://www.bteam-energy.ro.


  127 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by