newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica


PDF Print
A | a
E-mail
de Govnet | Vineri, 10 aprilie 2015, 10:07 webReleases | Energie

300x250 - GRID 2015 | Foto: webPR.ro

Govnet Conferences continua seria evenimentelor dedicate subiectelor de interes major din sectorul energetic din Romania cu Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica care va avea loc Joi, 23 Aprilie 2015, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Forumul este organizat in parteneriat cu ABB, Bitdefender, CEZ Group si Wolf Theiss, cu sprijinul operatorului national de transport si de sistem, Transelectrica, al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Romania, al Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania, al Asociatiei Romane a Electricienilor, al Consiliului Roman al Energiei, al Asociatiei Romane a Industriei Fotovoltaice, al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei si al CNR-CME World Energy Council.


Intre speakerii deja confirmati se regasesc: Claudiu-Sorin Dumbraveanu (Vicepresedinte ANRE), Ion-Toni Teau (Director General Executiv CN Transelectrica SA), Doina Vornicu (Director General CEZ Distributie), Silvia Vlasceanu (Director General ACUE), Ciprian Glodeanu (Partener Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG) si Ion Lungu (Presedinte AFEER).


Conceput ca o dezbatere interactiva pe intreg lantul de companii implicate in sector, conferinta aduce in prim plan provocarile in transportul, distributia si furnizarea energiei electrice.


Astfel, evenimentul concentrat pe „Accesul la retea” isi propune sa ofere informatii concrete si relevante referitor la provocarile si oportunitatile de dezvoltare ale Sistemului Energetic National, inovatii si solutii pentru operarea sustenabila si sigura, tendintele de dezvoltare si operare a retelelor de distributie a energiei electrice, precum si aspecte legate de tehnologiile moderne si noile concepte in operarea eficienta a sistemelor de transport pentru energia electrica sau solutii de minimizare a pierderilor din retelele de transport si distributie de electricitate.


Pe langa delegati ai autoritatilor de supervizare si reglementare in domeniu sau reprezentantii la nivel de top management ai marilor jucatori din piata, la Forum vor participa companii active in sfera „tradingului” de energie electrica, institutii financiare active in acest segment, dar si experti financiari si juridici din zona de energie din Romania.


Pentru mai multe informatii despre agenda evenimentului, accesati: http://govnet.ro/Accesul-la-retea.


Despre GOVNET


GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin


GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:Adrian Ion

Publisher

Tel: 021 210 52 87

E-mail: adrian.ion@govnet.ro

www.govnet.ro

  953 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by