newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: CORONA, un corp de iluminat cu LED-uri pentru conditii dificile


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Marţi, 20 ianuarie 2015, 15:01 webReleases | Energie

Corona 4M | Foto: webPR.ro
Acest corp de iluminat cu un design elegant si robust acopera o arie larga de aplicatii in iluminatul general de exterior sau interior, in care conditiile ambientale si atmosferice necesita un grad de protectie ridicat impotriva umiditatii si prafului: hale industriale, parcari, etc. Este un inlocuitor al corpurilor de iluminat cu lampi fluorescente tubulare de 18W, 36W si 58 W. Structura acestui produs permite flexibilitate in montare de tip suspendat sau aparent. Cele doua tipuri, Corona 4M si Corona 5M, au puteri de 40 si, respectiv, 50W, ambele functionand la o tensiune nominala de 230 V si avand dimensiunile de 1227 (1502) x 119 mm x 78 mm. Temperatura de culoare poate fi calda, neutra sau rece, iar fluxul luminos de 3.000, respectiv 5.380 lumeni.

Lampa CORONA se numara printre noile produse ale cunoscutei societati Electromagnetica din Bucuresti: o gama larga de corpuri de iluminat cu LED-uri (Light Emitting Diodes - diode electroluminiscente), care asigura consumatorilor de energie electrica economii spectaculoase, de pana la 90% din costurile aferente iluminatului. Tehnologia LED redefineste azi termenul de eficienta energetica. Lampile cu filament se ard dupa doar 500-1.000 ore. Cele fluorescente dureaza cel mult 5.000 de ore, dar scaderea de flux luminos poate ajunge la 50% dupa numai 500 de ore, iar defectarea totala poate surveni la 3.000 de ore de functionare. Durata de viata a unei lampi LED  depaseste 50.000 de ore, timp in care care degradarea luminoasa nu depaseste 30%, iar defectarea totala este exclusa. Longevitatea lampii LED este consolidata si de faptul ca -spre deosebire de celelalte tipuri - este total insensibila la numarul de actionari aprins-stins. Toate acestea definesc corpurile de iluminat cu LED drept o investitie cu o rata rapida de amortizare, deci rentabila, pentru toate utilizarile - de la iluminatul casnic, urban sau ambiental la spatii industriale, comerciale si de birouri.

SMART LIGHT este numele generic folosit in promovarea tehnologiei LED de catre Centrul pentru Iluminat cu Semiconductori (CIS) de la Electromagnetica (www.elma-led.ro). Este rezultatul multor ani de experienta si expertiza in domeniul tehnologiei iluminatului. Pe langa motivatia comerciala, CIS reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminarii Solid State Lighting (SSL) cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza aplicarii. In toti acesti ani s-a reusit extinderea ariei de performanta in zone noi, reusind sa se se includa ultimele descoperiri tehnologice in crearea de aparate de iluminat tot mai eficiente energetic.

CIS Electromagnetica promoveaza constructia de aparate de iluminat specifice fiecarei aplicatii, avand maxima eficienta energetica si - implicit - financiara. De asemenea, ofera servicii integrate de consultanta in toate domeniile legate de iluminat si in mod specific de LED. Printr-o abordare modulara se poate crea un grad ridicat de flexibilitate prin simpla inlocuire a aparatului traditional de iluminat cu unul nou, incluzand un numar de module LED corespunzator fluxului luminos necesar. Aceste noi aparate au fost concepute astfel incat sa asigure tot confortul utilizatorului, oferind o ambianta placuta si un grad ridicat de percepere a culorilor.

Totodata, remarcabil este si faptul ca tehnologia LED este ecologica, intrucat nu contine substante daunatoare mediului, spre deosebire de lampile traditionale.  Exista astfel toate premizele pentru aplicarea ei in conformitate cu Directivele UE, proces de altfel in curs de desfasurare in tot mai multe locuinte, agentii bancare, clinici de sanatate, statii de combustibili, mari suprafete comerciale sau hale industriale. Pe buna dreptate, solutiile de iluminat cu LED oferite de Electromagnetica se bucura de un succes crescand in randul consumatorilor.
  612 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by