newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ERRA, un lider al iluminatului cu LED-uri!


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Joi, 11 decembrie 2014, 11:16 webReleases | Energie

Lampa Erra | Foto: webPR.ro
Acest corp de iluminat cu un design modular si robust acopera o arie larga de aplicatii pentru interior, utilizarea lui fiind optima in centre si spatii comerciale, hoteluri, birouri, etc. Este un inlocuitor al corpurilor de iluminat de tip downlight, lumina putand fi concentrata in orice zona de interes. Coeficientul inalt de fiabilitate si durata lunga de mentinere a fluxului luminos plaseaza acest produs in fruntea categoriei de corpuri de iluminat din care face parte. Are de la unul la patru module, o putere nominala de la 14 W la 80W, si genereaza un flux luminos de la 1.000 la 6.000 de lumeni la temperatura de culoare calda/neutra/rece. Intr-o sala de restaurant, instalarea a sase module ERRA in locul tot atator traditionale  2 x 36 W fluorescente a redus puterea necesara iluminatului de la 432 W la numai 84 W -“ o economie de 80%!

Lampa ERRA se numara printre noile produse ale cunoscutei societati Electromagnetica din Bucuresti: o gama larga de corpuri de iluminat cu LED-uri (Light Emitting Diodes - diode electroluminiscente), care asigura consumatorilor de energie electrica economii spectaculoase, de pana la 90% din costurile aferente iluminatului. Tehnologia LED redefineste azi termenul de eficienta energetica. Lampile cu filament se ard dupa doar 500-1.000 ore. Cele fluorescente dureaza cel mult 5.000 de ore, dar scaderea de flux luminos poate ajunge la 50% dupa numai 500 de ore, iar defectarea totala poate surveni la 3.000 de ore de functionare. Durata de viata a unei lampi LED  depaseste 50.000 de ore, timp in care care degradarea luminoasa nu depaseste 30%, iar defectarea totala este exclusa. Longevitatea lampii LED este consolidata si de faptul ca -spre deosebire de celelalte tipuri - este total insensibila la numarul de actionari aprins-stins. Toate acestea definesc corpurile de iluminat cu LED drept o investitie cu o rata rapida de amortizare, deci rentabila, pentru toate utilizarile - de la iluminatul casnic, urban sau ambiental la spatii industriale, comerciale si de birouri.

SMART LIGHT este numele generic folosit in promovarea tehnologiei LED de catre Centrul pentru Iluminat cu Semiconductori (CIS) de la Electromagnetica (www.elma-led.ro). Este rezultatul multor ani de experienta si expertiza in domeniul tehnologiei iluminatului. Pe langa motivatia comerciala, CIS reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminarii Solid State Lighting (SSL) cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza aplicarii. In toti acesti ani s-a reusit extinderea ariei de performanta in zone noi, reusind sa se se includa ultimele descoperiri tehnologice in crearea de aparate de iluminat tot mai eficiente energetic.


CIS Electromagnetica promoveaza constructia de aparate de iluminat specifice fiecarei aplicatii, avand maxima eficienta energetica si - implicit - financiara. De asemenea, ofera servicii integrate de consultanta in toate domeniile legate de iluminat si in mod specific de LED. Printr-o abordare modulara se poate crea un grad ridicat de flexibilitate prin simpla inlocuire a aparatului traditional de iluminat cu unul nou, incluzand un numar de module LED corespunzator fluxului luminos necesar. Aceste noi aparate au fost concepute astfel incat sa asigure tot confortul utilizatorului, oferind o ambianta placuta si un grad ridicat de percepere a culorilor.

Totodata, remarcabil este si faptul ca tehnologia LED este ecologica, intrucat nu contine substante daunatoare mediului, spre deosebire de lampile traditionale.  Exista astfel toate premizele pentru aplicarea ei in conformitate cu Directivele UE, proces de altfel in curs de desfasurare in tot mai multe locuinte, agentii bancare, clinici de sanatate, statii de combustibili, mari suprafete comerciale sau hale industriale. Pe buna dreptate, solutiile de iluminat cu LED oferite de Electromagnetica se bucura de un succes crescand in randul consumatorilor.
  484 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by