newsletter rss
HotNews.ro

Black Friday 23-25 noiembrie pe bestups.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Miercuri, 21 noiembrie 2018, 11:51 webReleases | Electrotehnice

urz3406-html-04 | Foto: webPR.ro

Brandul Kemot are în portofoliu o serie produse ce vor aduce un plus de funcționalitate în viața ta! Astfel, din oferta sa fac parte UPS-uri pentru centrale termice, stabilizatoare de tensiune, UPS-uri pentru PC și invertoare solare.

UPS-uri pentru centrale termice pot fi utilizate pentru protejarea echipamentului selectat de fluxurile de curent, care pot determina stricarea lor sau o întrerupereîn funcționare.

Seria de dispozitive PROsinus ale brandului KEMOT sunt soluția ideală pentru pompele de căldură, centrale electrice sau motoare cu inducție. Echipamentele de instalații automate ce folosesc convectoare de căldură sunt dispozitive extrem de sensibile la cele mai mici schimbări ale tensiunii. Avantajul lor este tensiunea de ieșire sub formă de sinusoidă pură (tensiune de alimentare), astfel încât dispozitivul oferă o operare stabilă, prevenind efectul de supraîncălzire a sarcinilor inductive. Cu bateria de 12V dispozitivul generează o tensiune de alimentare de 230VAC.

Poate fi folosit la o serie de echipamente electrice și electronice, dar în deosebi pentru centrale termice: centrale pe gaz, centrale pe lemn, centrale pe peleți.

Produsele sunt disponibile în magazinul online oficial bestups.ro la prețuri ce nu le poți rata în acest Black Friday!

Mai multe informații:

www.bestups.ro

  41 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by