newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Videointerfonul wireless de pe A2t.ro permite controlul accesului in casa printr-o aplicatie mobila


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 6 iunie 2016, 17:45 webReleases | Electrotehnice

Videointerfonul wireless care se regaseste aici https://www.a2t.ro/videointerfon-wireless reprezinta varful tehnologic al domeniului interfoniei, folosit pentru a permite accesul sau blocarea accesului intr-o incinta numai prin folosirea unei aplicatii pentru smartphone sau pentru tableta. Cum este posibil acest lucru? Printr-un sistem modular reprezentat de interfon, camera video de exterior, conexiune wireless, existenta unui IP fix si o aplicatie descarcata pentru sistemul de operare Android sau pentru iOS.

Atu Tech, compania care comercializeaza online astfel de videointerfoane pe magazinul A2t.ro, doreste sa prezinte tehnologii care sa foloseasca proprietarilor de locuinte sa faca un pas inainte in ceea ce priveste siguranta asupra accesului in locuintele pe care le detin.


Videointerfonul fara fir comercializat pe magazinul online de sisteme de securitate A2t.ro


Videointerfonul fara fir este un compus de tehnologii si foloseste pentru locurile in care nu s-a prevazut fir pentru interfon, si in locurile in care pur si simplu nu se doreste cablarea.


In plus, unele modele ale unui astfel de videointerfon comunica cu proprietarul prin IP, astfel incat oriunde s-ar afla in lume, persoana respectiva poate primi capturi de la camera video si poate discuta cu cel care incearca sa acceseze spatiul protejat, printr-o aplicatie descarcata anterior si, bineinteles, daca are telefonul conectat la internet (sau tableta).


Iata care sunt aceste variante de interfon cu video si fara fir:


·         Videointerfonul wireless prin Android/iOS  pe IP

Aplicatia se poate descarca foarte usor, iar prin ea se pot primi pe telefonul mobil sau pe tableta capturi ale camerei video si se pot primi apelurile celui care este in fata interfonului si doreste accesul


·         Videointerfon wireless pentru Android/ iOS pe IP cu 40 de coduri de acces

Suplimentar fata de videointerfonul precedent, acesta are inca o bariera in calea accesului: codul. Din cele 40 de coduri, se va seta unul sau se vor seta mai multe, astfel incat nici macar conversatia telefonica nu poate fi initiata daca nu se introduce un cod corect. Abia dupa introducerea codului, conversatia telefonica cu proprietarul va fi posibila (chiar si atunci, proprietarul poate oferi accesul, prin simpla apasare a unui buton din aplicatie, sau poate alege sa nu faca acest lucru).


·         Videointerfon wireless pentru Android/ iPhone pe IP cu card de acces

In loc de coduri se va folosi un card special


Videointerfoanele wireless de pe A2t.ro sunt echipamente complexe care permit actiuni simplificate


Un videointerfon are avantajul stocarii inregistrarilor, si trimiterii de capturi in format imagine catre proprietar, oriunde ar fi acesta. Oricare videointerfon wireless din oferta magazinului online A2t.ro este de tipul Plug&Play (se descarca aplicatia mobila, se scaneaza QR-code-urile de la videointerfon si de la camera de exterior si asta este tot), permite deblocarea yalei elctromagnetice doar prin simpla apasare a unui buton pe mobil/ tableta.


Atu Tech, compania care detine magazinul online A2t.ro, poate fi contactata telefonic la numerele 0753.058.588 sau 0748.280.077, sau prin e-mail la adresele office@a2t.ro sau bucuresti@a2t.ro.  

 

  145 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by