newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tensiometrele si aparatele de aerosol SCIAN la EVOMAG


PDF Print
A | a
E-mail
de promopr | Marţi, 2 iunie 2015, 15:34 webReleases | Electrotehnice

Produsele marca SCIAN pot fi cumparate si din magazinele Evomag, din dorinta SC BIT ONLINE de a fi cat mai aproape de toti cei care doresc sa cumpere dispozitive medicale de calitate la preturi avantajoase.

Sub marca SCIAN se vand tensiometre si aparate de aerosoli, de cea mai buna calitate si cu cele mai noi inovatii tehnologice. Astfel, toate tensiometrele, atat cele de brat, cat si cele de incheietura, sunt dotate cu algoritm Fuzzy pentru a detecta bataile neregulate ale inimii. In gama aparatelor de aerosoli intra atat dispozitive cu compresor, cat si cu ultrasunete si sita vibranta. Scian produce si nebulizatoare portabile, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor sai.

Pe langa gama variata de produse, SCIAN s-a preocupat in tot acest timp de siguranta produselor sale, testandu-le cu ajutorul unor entitati recunoscute la nivel international. Sigla CE insotita de numarul 0123 prezenta pe toate ambalajele dispozitivelor medicale SCIAN este un marcaj care arata ca acestea indeplinesc toate normele de securitate, siguranta, mediu si design impuse de Uniunea Europeana, prin regulamentele specifice. De asemenea, pentru a fi siguri ca pun pe piata cele mai bune aparate, specialistii de la SCIAN au pelat si la inspectorii independenti de la TUV, care le-au dat certificarea cu acelasi nume.

SCIAN are ca unic importator in Romania compania SC BIT ONLINE SRL, care de 7 ani aduce pe piata autohtona cele mai bune produse ale unor marci internationale.

Evomag este un magazin online, care vinde electrice, electronice mari si mici, dispozitive medicale, decoratiuni interioare, produse de gradinarit si multe altele.
  284 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by