newsletter rss
HotNews.ro

webPR: IGREGO, cel mai elegant corp de iluminat cu LED-uri


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Joi, 23 aprilie 2015, 10:10 webReleases | Electrotehnice

IGREGO, black or white | Foto: webPR.ro
De la interioare minimaliste la cele industriale, de la receptii de hoteluri pana la restaurante, IGREGO se va incadra perfect in orice spatiu, fie ca este folosit individual sau intr-un ansamblu de mai multe corpuri interconectate, montat aparent, pe tavan sau pe perete sau suspendat. Originalitatea si inovatia, eleganta si simplitatea formei sunt caracteristicile care au stat la baza dezvoltarii IGREGO. Acesta integreaza cea mai eficienta tehnologie LED intr-un corp cu design minimalist. Designul modern realizat de echipa de proiectare imbina eleganta si simplitatea formei organice cu complexitatea conceptului si tehnologiilor de ultima generatie, rezultand  astfel un produs fascinant. Elementul cel mai important al designului il constituie controlul directiei luminii prin rotirea bratelor, oferind posibilitatea trecerii de la un iluminat  directional pe zone de interes la un iluminat ambiental indirect ori de cate ori este nevoie.

Eficienta de peste 100 lumeni/w, fluxul luminos de minim 1400 lumeni si puterea de 14W se datoreaza celor 12 LED-uri de ultima generatie. Performantele ridicate ale corpului de iluminat IGREGO sunt completate de utilizarea celor 3 tipuri de lentile de 13 grade, 30 grade  si de 50 grade,  precum si a celor doua temperaturi de culoare,  3000 K si 4000 K. Dimensiunile mici si masa corpului de doar 0.9 kg fac din  IGREGO un produs usor de manevrat si de montat, fie individual, fie ca modul de ansamblu.

Lampa IGREGO se numara printre noile produse ale cunoscutei societati Electromagnetica din Bucuresti: o gama larga de corpuri de iluminat cu LED-uri (Light Emitting Diodes - diode electroluminiscente), care asigura consumatorilor de energie electrica economii spectaculoase, de pana la 90% din costurile aferente iluminatului. Tehnologia LED redefineste azi termenul de eficienta energetica. Lampile cu filament se ard dupa doar 500-1.000 ore. Cele fluorescente dureaza cel mult 5.000 de ore, dar scaderea de flux luminos poate ajunge la 50% dupa numai 500 de ore, iar defectarea totala poate surveni la 3.000 de ore de functionare. Durata de viata a unei lampi LED  depaseste 50.000 de ore, timp in care care degradarea luminoasa nu depaseste 30%, iar defectarea totala este exclusa. Longevitatea lampii LED este consolidata si de faptul ca -spre deosebire de celelalte tipuri - este total insensibila la numarul de actionari aprins-stins. Toate acestea definesc corpurile de iluminat cu LED drept o investitie cu o rata rapida de amortizare, deci rentabila, pentru toate utilizarile - de la iluminatul casnic, urban sau ambiental la spatii industriale, comerciale si de birouri.

SMART LIGHT este numele generic folosit in promovarea tehnologiei LED de catre Centrul pentru Iluminat cu Semiconductori (CIS) de la Electromagnetica (www.elma-led.ro). Este rezultatul multor ani de experienta si expertiza in domeniul tehnologiei iluminatului. Pe langa motivatia comerciala, CIS reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminarii Solid State Lighting (SSL) cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza aplicarii. In toti acesti ani s-a reusit extinderea ariei de performanta in zone noi, reusind sa se se includa ultimele descoperiri tehnologice in crearea de aparate de iluminat tot mai eficiente energetic.

CIS Electromagnetica promoveaza constructia de aparate de iluminat specifice fiecarei aplicatii, avand maxima eficienta energetica si - implicit - financiara. De asemenea, ofera servicii integrate de consultanta in toate domeniile legate de iluminat si in mod specific de LED. Printr-o abordare modulara se poate crea un grad ridicat de flexibilitate prin simpla inlocuire a aparatului traditional de iluminat cu unul nou, incluzand un numar de module LED corespunzator fluxului luminos necesar. Aceste noi aparate au fost concepute astfel incat sa asigure tot confortul utilizatorului, oferind o ambianta placuta si un grad ridicat de percepere a culorilor.

Totodata, remarcabil este si faptul ca tehnologia LED este ecologica, intrucat nu contine substante daunatoare mediului, spre deosebire de lampile traditionale.  Exista astfel toate premizele pentru aplicarea ei in conformitate cu Directivele UE, proces de altfel in curs de desfasurare in tot mai multe locuinte, agentii bancare, clinici de sanatate, statii de combustibili, mari suprafete comerciale sau hale industriale. Pe buna dreptate, solutiile de iluminat cu LED oferite de Electromagnetica se bucura de un succes crescand in randul consumatorilor.

  272 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by