newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

IGREGO, cel mai elegant corp de iluminat cu LED-uri


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Miercuri, 25 martie 2015, 10:27 webReleases | Electrotehnice

Invitatie de participare | Foto: webPR.ro
IGREGO, cel mai nou produs din gama corpurilor de iluminat cu LED-uri fabricate in conceptie proprie la Electromagnetica Bucuresti, va fi prezentat in premiera pe 27 martie la ora 13 la expozitia AMBIENT 2015 in sala Cupola din pavilionul central de la ROMEXPO. Producatorul nu doreste sa comunice in avans caracteristicile tehnice si domeniile de utilizare recomandate, lasand vizitatorilor placerea sa le descopere cu prilejul evenimentului, care se anunta a fi deosebit de interesant. Fotografia de pe invitatia atasata este insa cat se poate de incitanta, lasand sa se inteleaga destul de limpede ca Electromagnetica ii vizeaza de aceasta data si pe detinatorii de spatii elegante, completand o gama de produse pentru destinatii de cea mai mare diversitate.

Lampile cu LED-uri (Light Emitting Diodes - diode electroluminiscente) asigura consumatorilor de energie electrica economii spectaculoase, de pana la 90% din costurile aferente iluminatului. Tehnologia LED redefineste azi termenul de eficienta energetica. Lampile cu filament se ard dupa doar 500-1.000 ore. Cele fluorescente dureaza cel mult 5.000 de ore, dar scaderea de flux luminos poate ajunge la 50% dupa numai 500 de ore, iar defectarea totala poate surveni la 3.000 de ore de functionare. Durata de viata a unei lampi LED  depaseste 50.000 de ore, timp in care care degradarea luminoasa nu depaseste 30%, iar defectarea totala este exclusa. Longevitatea lampii LED este consolidata si de faptul ca -spre deosebire de celelalte tipuri - este total insensibila la numarul de actionari aprins-stins. Toate acestea definesc corpurile de iluminat cu LED drept o investitie cu o rata rapida de amortizare, deci rentabila, pentru toate utilizarile - de la iluminatul casnic, urban sau ambiental la spatii industriale, comerciale si de birouri.

SMART LIGHT este numele generic folosit in promovarea tehnologiei LED de catre Centrul pentru Iluminat cu Semiconductori (CIS) de la Electromagnetica (www.elma-led.ro). Este rezultatul multor ani de experienta si expertiza in domeniul tehnologiei iluminatului. Pe langa motivatia comerciala, CIS reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminarii Solid State Lighting (SSL) cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza aplicarii. In toti acesti ani s-a reusit extinderea ariei de performanta in zone noi, reusind sa se se includa ultimele descoperiri tehnologice in crearea de aparate de iluminat tot mai eficiente energetic.

CIS Electromagnetica promoveaza constructia de aparate de iluminat specifice fiecarei aplicatii, avand maxima eficienta energetica si - implicit - financiara. De asemenea, ofera servicii integrate de consultanta in toate domeniile legate de iluminat si in mod specific de LED. Printr-o abordare modulara se poate crea un grad ridicat de flexibilitate prin simpla inlocuire a aparatului traditional de iluminat cu unul nou, incluzand un numar de module LED corespunzator fluxului luminos necesar. Aceste noi aparate au fost concepute astfel incat sa asigure tot confortul utilizatorului, oferind o ambianta placuta si un grad ridicat de percepere a culorilor.

Totodata, remarcabil este si faptul ca tehnologia LED este ecologica, intrucat nu contine substante daunatoare mediului, spre deosebire de lampile traditionale.  Exista astfel toate premizele pentru aplicarea ei in conformitate cu Directivele UE si se bucura de un succes crescand in randul consumatorilor.
  769 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  urata (Miercuri, 25 martie 2015, 12:29)

  dan [anonim]

  Este urata, ca o elice cu varfurile retezate, care lumineaza numai in jos, lasand tavanul intr-o umbra dezolanta. O lustra trebuie sa lumineze tot spatiul. Pentru a pune in evidenta un spatiu sau a diminua altul, trebuie aplice, veioze cu spot directionat.
  • 0 (0 voturi)    
   De unde stiti... (Joi, 26 martie 2015, 10:00)

   Ager Press [utilizator] i-a raspuns lui dan

   ... ca nu lumineaza si in sus?
 • 0 (0 voturi)    
  igrego (Sâmbătă, 28 martie 2015, 7:24)

  soho [anonim]

  vezi ca poate lumina si in sus... daca te interesa subictul cu adevarat, puteai sa-l vezi live la lansare. bratele se rotesc astfel incat sa ai lumina unde vrei !
  Bv lor, in sfarsit un design nou, atractiv si 100 % romanesc !! cred ca fiind 100 % romanesc e cea mai buna chestie din toate, s-a umplut tara de chinezarii
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by