newsletter rss
HotNews.ro

Motofierastraie rezistenta eficienta si satisfactie


PDF Print
A | a
E-mail
de panaitr | Marţi, 23 septembrie 2014, 9:47 webReleases | Electrotehnice

Motofiestraie- clasificare si intretinere


Ca sa fii multumit in totalitate de drujba pe care o achizitionezi, trebuie sa cunosti mai intai toate caracteristicile sale, extrem de importante pentru o utilizare corespunzatoare. Fie ca vrei motofierastraie pentru uz personal, fie pentru activitati profesionale sunt cateva aspecte elementare care fac diferenta. Asadar, exista drujbe ce functioneaza cu motor termic sau electric. Cea dotata cu motor termic este preferata de majoritatea, deoarece are o putere mai mare de actionare si astfel este mai usor de intrebuintat in timpul taierii. In cazul drujbelor cu motor electric exista un mic dezavantaj: pentru a functiona ele trebuie conectate la un cablu electric, deci sunt folosite mai mult in domeniul constructiilor. 

Ca orice produs, si aceste motofierastraie au nevoie de conditii speciale pentru a fi intretinute corect. Prin urmare, putem enumera principalele atributii ce trebuie respectate atunci cand achizitionezi o drujba:

  • In primul rand, citeste cu atentie instructiunile si urmeaza-le cu strictete
  • Locul de depozitare trebuie ferit de umezeala si de razele soarelui in mod excesiv
  • Carburantul folosit trebuie sa fie mereu de calitate
  • Motorul trebuie curatat in mod regulat
  • Lantul trebuie ascutit la anumite intervale de timp
  • Daca drujba este scoasa din uz pentru o perioada mai lunga de timp, carburatorul, uleiul si lantul trebuie scoase


Agromoto.ro va ofera motofierastraie de calitate


Magazinul online Agromoto.ro va ofera mai mult tipuri de motofierastraie. Printre cele mai comercializate se numara cele de la Stihl, Castor, Makita, Bosch, Stiga sau Husqvarna. Pentru ca acestea sa fie eficiente si sa isi faca treaba usor, lantul drujbelor trebuie ascutit mereu, acesta rutina fiind extrem de importanta pentru bunastarea produsului. Legat de acest fapt, agromoto.ro nu pune la vanzare doar drujbe, ci si accesoriile necesare. Astfel, ei iti pot oferi dispozitive de ascutit lantul, care pot fi manuale sau automate, in functie de preferintele clientilor.

De asemenea, s-ar putea sa ai nevoie de o geanta special conceputa pentru a transporta aceste motofierastraie in locurile unde avem nevoie de ele. Desigur, geanta este potrivita si atunci cand produsul ia o mica pauza, aceasta servind ca si echipament de depozitare in cele mai bune conditii.


Motofierastraie pentru toti de la agromoto.ro


Nu te-ai convins inca de profesionalismul specialistilor Agromoto.ro si de calitatea produselor pe care acestia le comercializeaza? Fa primul pas si viziteaza magazinul online. Aici vei gasi imagini insotite de anumite detalii, iar in cazul unor nedumeriri despre motofierastraie, un reperezentant din cadrul echipei iti va sta la dispozitie pentru consultanta. Stocul este plin, iar preturile bune te asteapta!

  229 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by