newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: CEES lanseaza platforma FabCad.ro specializata in imprimare 3D


PDF Print
A | a
E-mail
de atiberiu | Vineri, 3 ianuarie 2014, 16:30 webReleases | Electrotehnice

cube | Foto: webPR.ro
Central European Energy Services (CEES) aduce in Romania primul concept store pentru 3D Printing prin platforma online www.fabcad.ro. CEES isi propune prin acest proiect popularizarea tehnologiilor de imprimare 3D in Romania si crearea unei piete competitive de 3D printing in spatiul sud-est european.

Din ianuarie este functional magazinul online FabCad.ro, ce va comercializa obiecte obtinute prin imprimare 3D. Acestea vor putea fi personalizate in functie de dorintele clientului, acesta avand atat optiunea de a alege culoarea materialului pe care se va printa obiectul ales, cat si posibilitatea de a solicita amprentarea acestuia prin imprimarea unui mesaj personalizat. Mai mult, puteti gasi pe site-ul nostru diverse tipuri de imprimante 3D si consumabile pentru acestea, cat si primul stilou de imprimare 3D: 3Doodler.

Pe langa magazinul online ce va deveni functional incepand cu data lansarii, FabCad va fi un spatiu propice atat pentru promovarea designerilor, cat si pentru popularizarea si dezvoltarea tehnologiei de imprimare 3D. Acest spatiu isi doreste sa puna bazele unei comunitati de entuziasti, constituind o sursa de informare pe tema fenomenului de printare 3D si permitand promovarea designerilor locali prin buticurile individualizate.

Devenita populara incepand cu anul 2008, tehnologia  imprimarii 3D a largit orizonturile designerilor prin libertatea geometrica oferita de tehnologie si prin viteza sporita de prototipare a designului. Mai mult, artistii pot integra un model nou de business, intrucat creatia digitala va putea fi materializata, ceea ce creeaza surse noi de valoare adaugata muncii lor.

Obiectivele pe care si le propune FabCad.ro sunt cresterea notorietatii fenomenului de imprimare 3D si obtinerea de performanta in design-ul romanesc prin facilitarea accesului la tehnologie pentru studenti si pasionati.

FabCad reprezinta un nou pas in dezvoltarea pietei locale de printare 3D si una din multele surprize pe care le pregateste Fabrica de cadouri, cu sprijinul CEES. Ne puteti gasi si in incinta librariei Carturesti, la mansarda de pe strada Pictor Arthur Verona, pentru a vedea cum functioneaza in timp real imprimantele 3D si 3Doodler-ul!
  418 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by