newsletter rss
HotNews.ro

Berluni aduce pe piata din Romania o noua generatie de centrale termice Ariston


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 30 august 2017, 11:49 webReleases | Electrice

2846large | Foto: webPR.ro

Berluni a inclus in gama sa de produse comercializate, odata cu inceperea celei de-a doua jumatati a anului 2017, o noua gama de centrale termice murale Ariston. Seria „One”€, compusa din trei noi modele cunoscute sub numele de Ariston Clas One, Ariston Genus One si Ariston Alteas One.


Noile modele ofera un aspect futurist, complementat de functiile de ultima generatie incluse in dotarile fiecareia. Aceste aparate pastreaza calitatea Ariston, si vin fiecare in 3 variante de putere: 24 kW, 30 kW sau 35 kW, astfel incat sa poata acoperi necesitatea oricarei case, indiferent de suprafata acesteia.


Dupa cum s-a mentionat si mai sus, noua gama de produse Ariston exceleaza la capitolul atractivitate. S-a incercat ca cele trei noi modele sa ofere un aspect care sa multumeasca cerintele din ce in ce mai exigente ale clientului modern, astfel ca producatorul italian de centrale termice a ales sa doteze aceste modele cu ecran LCD, incorporate intr-un finisaj placut din punct de vedere estetic si al calitatii materialelor.


Nici dotarile moderniste nu au fost neglijate. Modelele din componenta Seriei „€One”€ ofera conexiunea la internet prin intermediul Wi-Fi, ceea ce ofera un control total asupra centralei tale termice, chiar si de la distanta. Prin intermediul acestei optiuni, temperatura din casa ta va putea fi reglata prin simpla utilizare a telefonului mobil.


Despre Berluni


Berluni se adreseaza pe piata locala din Romania cu o gama variata de sisteme de incalzire si produse adiacente intregului sistem instalat intr-o casa. Portofoliul serviciilor include comercializarea, distribuirea, montarea si instalarea oricarui tip de sistem de incalzire, precum si consultanta pe toata perioada garantiei. Echipa se mandreste cu peste 1500 de centrale si boilere montate, peste 6000 de calorifere instalate, peste 20.000 de repere comercializate si peste 800 de unitati aflate in post-garantie.

  161 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by