newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pe Arli.ro, promotiile care merita atentie sunt la uscatoarele de maini


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 5 mai 2016, 14:46 webReleases | Electrice

uscatoare de maini | Foto: webPR.ro
O promotie trebuie sa aduca intotdeauna un avantaj clientilor, iar Arli.ro respecta acest lucru si ofera promotii consistente tuturor celor care s-au saturat sa gaseasca prooape de hartie in afara cosului din spatiile destinate spalatului pe mainiUscatorul pentru maini este o alternativa care merita atentie, iar reducerea de pret de pana la 50% de pe Arli.ro permite multor clienti sa ofere vizitatorilor posibilitatea sa se usuce pe maini usor si rapid, fara sa atinga nimic.

 

Persoanele de decizie in legatura cu aceste aparate obligatorii in toate grupurile sanitare se gandesc, bineinteles, la amortizarea costurilor. Ei bine, daca acest cost este mai mic, perioada de amortizare a investitiei este si ea mai mica. Oricum, pentru ca sunt economice si calitative, uscatoarele pentru maini isi amortizeaza costurile mult mai repede, luand ca reper costurile pentru aparatele de prosoape de hartie plus hartia consumabila, sau prosoapele textile de unica folosinta care se folosesc mai ales in spatiile medicale.    

 

Gama de uscatoare de maini de la Arli.ro cuprinde modelele necesare oricarui specific   

 

Deoarece configuratia unui spatiu sau a altuia difera, sau poate bugetele de investitii in dotari nu seamana intre ele, au fost gandite modele diferite pentru un caz sau altul. Ele sunt descrise succint in ceea ce urmeaza:  

 

·         Uscator de maini din inox – otel inoxidabil, si structura interioara din plastic; rezistent la vandalism

·         Uscatoare de maini cu carcasa de plastic – si structura interioara tot din plastic

·         Cele cu actionare pe senzor

·         Cele cu buton de actionare

·         Cele de tip Jet si Ultra Jet – aerul emis de usctoarele de maini vine concomitent din doua parti dispuse lateral, durata de uscare este de 5-7 secunde; este varful tehnologic in domeniu, iar aparatele acestea se regasesc deseori in mall-uri, adica in spatii cu trafic intens de persoane

 

Chiar daca materialele si robustetea acestor uscatoare de maini variaza, un factor important este durata de uscare. Aceasta poate fi de 23, 21, 15, 11 sau chiar 7 secunde! Dar pentru oricare dintre uscatoarele pentru maini disponibile pe Arli.ro, o reducere de pana la 50% inseamna o „uscare” a pretului, un avantaj enorm si o oportunitate rara.

 

Un uscator pentru maini nu este ceva la fel de simplu precum suna, daca se gaseste pe Arli.ro

 

Un uscator de maini din inox, spre exemplu, poate fi dotat si cu senzor de temperatura – pentru ca rezistentele sa se opreasca in cazul in care aerul care este aspirat in uscatorul de maini depaseste 25 de grade Celsius. Structura interioara, chiar daca este de plastic, este capsulata antifoc, astfel incat niciun scurt –putin probabil sa se intample – nu poate genera niciun incendiu. Oricum, impamantarea nu este necesara, pentru ca circuitul electric prezinta o dubla izolatie.

 

Adaugand faptul ca aceste aparate performante de pe Arli.ro costa cu pana la 50% mai putin in aceasta perioada, nu mai sunt multe lucruri de spus. Iar pentru ca acest magazin online ofera atatea detalii despre uscatoarele de maini din oferta, decizia de cumparare va fi una usoara. In concluzie, promotiile care merita atentie sunt cele de la uscatoarele de maini gasite la accesarea magazinului Arli.ro.

 

Arli Co, aceasta companie care detine magazinul online Arli.ro, poate fi contactata telefonic la numerele 021.320.6364 si 0744.86.557, sau prin e-mail, la adresele office@arli.ro si vanzari@arli.ro.   

  179 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by