newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fluke 190, viteza, performanta si analiza energiei electrice


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Marţi, 16 februarie 2016, 17:52 webReleases | Electrice

Daca iti desfasori activitatea in domeniul electricii si electronicii, trebuie sa ai la indemana cele mai bune aparate de masura si control, care sa iti ofere rezultate rapide cu privire la tensiunea electrica cu variatie.


In acest sens, Fluke, cea mai cunoscuta companie de aparate de masura si control, printre care si camere de termoviziune, iti pune la dispozitie osciloscoapele digitale Fluke 190, o gama cu cele mai moderne aparate, pentru ca tu sa ai rapid rezultatele de care ai nevoie si sa previi eventuale defectiuni la reteaua de energie electrica.


Cu ce te ajuta osciloscopul digital

Osciloscopul este un aparat de masura ce te ajuta sa observi si sa masori un semnal de tensiune electrica cu variatie (frecventa) constanta sau, simultan, mai multe semnale de tensiune ce evolueaza, folosind pentru asta un camp grafic vizualizator (ecran), unde apar axa timpului si axa reprezentarii amplitudinilor semnalelor de masurat (observat).

Aceste osciloscoape digitale Fluke 190 convertesc semnalele electrice analogice de masurat intr-o corespunzatoare reprezentare digitala si pot avea un numar suplimentar de functii, intre care: memorare de date, analiza matematica a semnalelor, tiparirea optionala a lor folosindu-se imprimante si salvarea lor prin memorare in format digital, ca fisier pe unitati de memorie, cum este discul magnetic.

Osciloscoapele digitale Fluke 190 au numeroase posibilitati de reglare si moderare, iar cele mai importante sunt:

- amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor de zero;
- scala de timp pentru baleierea pe orizontala;
- modul de declansare trigger;
- tipul de grafic: t-y sau x-y;
- intensitatea luminoasa a punctului luminos (spot).


Cele mai performante aparate de masura si control din seria Fluke 190

Inzestrate cu ultima tehnologie in domeniu, seria Fluke 190 iti ofera toate caracteristicile existente la instrumentele de laborator de top. Avand o latime de banda de pana la 500MHz, esantionare in timp real,  rezolutie de 200 ps pentru a capta zgomotul şi alte perturbatii si o memorie de 27.500 de puncte de intrare, acestea sunt varianta perfecta pentru orice inginer care are nevoie de toate facilitatile unui osciloscop performant, intr-un aparat portabil, robust, alimentat de o baterie.

Mai mult, acest aparat de masura si control iti permite capturarea automata si afisarea a peste 100 de ecrane, folosind un singur buton -€“ Reply. Ai si optiunea de Freeze a ultimelor 100 de ecrane, pentru a le putea vizualiza ecran cu ecran sau ca animatie live. Pentru o analiza si mai amanuntita, se pot folosi cursoarele cu care este dotat osciloscopul digital Fluke 190 sau modalitati avansate de “trigger” pentru a capturea pana la 100 de evenimente specifice.

In plus, toate modelele Fluke 190 sunt dotate cu o memorie de mare capacitate, pana la 10.000 de esantioane pe canal, astfel ca poti examina in detaliu parti foarte mici ale formei de unda. Si toate modelele au clasa de protectie IP-51 pentru a rezista la praf, lichide, umiditate si variatii mari ale temperaturii.

Iar beneficiile osciloscoapelor digitale Fluke 190 continua cu:
- modurile de inregistrare fara hartie TrendPlot - defectiunile intermitente pot fi cauzate de conexiuni neadecvate, de praf, de murdarie, de coroziune sau de deteriorarea cablajelor si a conectoarelor. De aceea, aceasta functie a lui Fluke 190 te va ajuta sa trasezi valorile minime si maxime si medii in timp pentru pana la 22 zile si a oricarei combinatii de tensiuni, intensitati, temperaturi, frecvente si faze pentru toate cele patru intrari, toate cu inregistrarea orei si a datei pentru identificarea defectiunilor.
- ScopeRecord -  stocheaza pana la 30.000 de puncte pe canal, capturand defectele intermitente si rapide, cu o autonomie de pana la 48 de ore
- utilizare Fluke 190 cu mainile libere cu declansŸare Connect-and-View - configureaza automat declansarea corecta prin recunoasterea sabloanelor de semnal pentru o afisare stabila, sigura si repetabila a oricarui semnal
- multimetru digital dedicat cu 5000 de numarari la modele cu doua canale
- declansare automata continua Connect-and-View™, declansare cu ciclu simplu, cu latime impuls si video
- masuratori automate avansate, energie (Vpwm, VA, W, PF) si timp (mAs, V/s, w/s)
-TrendPlot, masuratori ale tendintelor pentru maxim 22 de zile
- Baterie Li-Ion pentru un interval de functionare extins
- Porturi USB izolate pentru dispozitive de stocare si conectivitate la PC-uri
- O fanta convenabila pentru legarea si blocarea osciloscopului Fluke 190 cand nu este supravegheat utilizand o incuietoare Kensington.

Osciloscoapele digitale Fluke 190 te ajuta sa:
1. Inspectezi simultan semnale de intrare, bucle de feedback de iesire sau interblocari de siguranta pentru a detecta o gama de probleme ce include:
   - Supratensiunile/supraintensitatile din circuite.
   - Masuratori de temporizare a semnalelor si probleme de sincronizare.
   - Nepotrivire a atenuarii/impedantei de intrare.
   - Fluctuatii/decalari de semnal.
2. Testezi armonice, curenti tranzitorii si sarcini in alimentarile trifazate.
3. Masori in siguranta de la mV la kV – Cu Fluke 190, intrarile izolate independent elimina riscul de scurt-circuit accidental la masa.
4. Sa faci masuratori precise, rapid si comod.
5. Sa ai parte de o rezistenta prelungita a bateriei.


Comanda acum unul dintre cele mai performante osciloscoape digitale din gala Fluke 190. Ai calitate, eficienta si rezultate imediate, la cele mai bune preturi. Contacteaza-ne pentru oferta personalizata!

  169 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by