newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Un sistem de iluminat cu panouri led va ofera multe avantaje


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Vineri, 12 februarie 2016, 13:33 webReleases | Electrice

logo | Foto: webPR.ro
Magazinul online LED-Concept ofera panouri cu LED care pot fi folosite pentru a crea un sistem de iluminare extrem de performant si de eficient, datorita multor avantaje pe care acestea le au.

Panourile cu LED ofera o solutie ideala de iluminare pentru orice sala de conferinte, open space din cladirile de birouri sau un magazin. Avantajele panourile LED din magazinul online de iluminat LED Concept sunt nenumarate si te vor ajuta sa economisesti pana la 50% la factura de energie electrica.

Noua tehnologie cu led ofera foarte multe avantaje atat economice cat si practice. Cel mai bine ar fi sa alegeti panouri LED ieftine din magazinul online LED-Concept pentru a va bucura de o lumina puternica la un pret foarte bun. Panourile LED au o claritate si o calitate mult mai buna a luminii decat vechiile neoane folosite pentru iluminat.

    -Nu necesita timpi de incalzire, iar lumina se aprinde imediat
    -Nu are variatii pana sa atinga puctul maxim
    -Ofera trei tipuri de lumina: alba calda, alba rece sau alba naturala.
    -Lumina nu este obositoare pentru ochiul uman
    -Ofera un iluminat de calitate
   -Nu se incalzesc, nu emana caldura si nu atrag insecte.

Poate cel mai important avantaj pe care tehnologia LED il ofera este economia la factura de energie electrica. Panourile LED pot consuma aproximativ de 10 ori mai putina energie decat neoanele cu care ne-am obisnuit, avand o durabilitate mult mai mare si oferint o lumina de 50 de ori mai puternica si mult mai clara.

In plus, panourile cu led protejeaza mediul inconjurator deoarece nu contin nicio urma de substanta care ar putea polua cum este mercurul si nici nu emit raze UV sau infrarosii.

De acum puteti gasi cele mai ieftine panouri led online pe site-ul magazinului de iluminat Led-Concept. Intrand pe www.led-concept.ro vei gasi o gama foarte variata de produse de iluminat ce folosesc tehnologia cu led, care va aduc o multime de avantaje. Fie ca le cumparati pentru acasa sau pentru birou, panourile led va vor aduce avatanje pe termen lung. Intrati acum pe site si comandati cele mai ieftine panouri led simplu si rapid!
  277 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by