newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Panele PVC pereti pentru reamenajari interioare


PDF Print
A | a
E-mail
de Technomaster.ro | Miercuri, 23 decembrie 2015, 11:07 webReleases | Electrice

Panele PVC pereti sunt acele protectii pentru pereti, montate pentru a pastra interiorul cladirilor in conditii bune. Aceste panele PVC pereti sunt utilizate in cea mai mare parte in spatii publice, pe holuri, la colturi sau pe usi.

In spatiile publice, se intampla deseori ca oamenii sa loveasca neintentionat peretii holurilor. Cu timpul, acesti pereti se deterioreaza si raman urma inestetice, ca urmare a lovirii repetate. Din acest motiv, au fost create panele PVC pereti. Acestea sunt foarte rezistente la impact si pot fi usor de intretinut. Aceste panouri sunt disponibile intr-o gama larga de culori, incepand de la cele pale, pana la cele mai tipatoare.

Cu panele PVC pereti veti acoperi zonele inestetice, veti preveni eventuale lovituri, totul al preturi accesibile. Montarea acestora este si ea usor de realizat. Trebuie doar sa aplicati un adeziv acrilic si sa le lipiti. Imbinarile dintre panouri le puteti finisa cu ajutorul unui silicon de aceeasi culoare cu panoul PVC.

Alte spatii importante in care se pot amplasa aceste panele PVC pereti sunt spitalele. Mediul sanitar este un loc frecventat intens de oameni, asadar trebuie atent ingrijit si renovat. Exista mai multe tipuri de panele PVC pereti, astfel de va puteti alege produse in functie de functionalitate si design.

Panele PVC pereti este un produs necesar mai ales in spatiile publice, ajutand la reamenajarea peretilor si la rezistenta lor in timp. Prin montarea unor simple panele, veti schimba fatada intregii cladiri si veti aduce un suflu nou peretilor.
  130 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by