newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Automatizari porti pentru o viata mai sigura


PDF Print
A | a
E-mail
de Technomaster.ro | Miercuri, 23 decembrie 2015, 11:05 webReleases | Electrice

Automatizari porti | Foto: webPR.ro
Automatizari porti batante sunt cele mai cautate tipuri de porti automate. Acestea se deschid prin intermediul unor balamale, asemenea unei porti normale. Deschiderea canatelor se realizeaza pe interiorul proprietatii, motiv pentru care spatiul de montare nu trebuie sa fie prea mare. Motoarele pentru astfel de automatizari porti se impart in trei categorii: motoare liniare, motoare cu brat si motoare ingropate. Sunt cel mai des utilizate in zone rezidentiale si comerciale, dar sunt intalnite si in zone industriale.

Automatizari porti culisante sunt cel mai des utilizate in spatii industriale, datorita masivitatii lor. O poarta culisanta se deschide prin glisare, cu ajutorul unei sine speciale. Inainte de a va achizitiona o automatizare poarta culisanta, trebuie sa stiti ca este necesar sa detineti un spatiu de doua ori mai mare decat dimensiunea portii. Motoarele pentru acest tip de automatizare sunt robuste, rezistente si au un design deosebit.

\Ambele tipuri de automatizari sunt comercializate sub forma de kit-uri. Aceste kit-uri contin, pe langa motoare, si accesorii automatizare precum: telecomenzi, fotocelule, lampi de semnalizare, centrale de comanda. Toate aceste dispozitive contribuie la functionarea corespunzatoare a unor automatizari porti. Fotocelulele au un rol decisiv, deoarece ele au scopul de a impiedica inchiderea accidentala, in momentul in care apare in dreptul portii o persoana sau un autoturism.

Automatizari porti va ajuta sa beneficiati de un confort maxim si de o siguranta de nota 10. Odata ce va cumparati o automatizare poarta batanta sau o automatizare usa culisanta, veti fi mult mai linistiti si viata va fi mult mai usoara.
  146 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by