newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Porti automate - tipuri si beneficii


PDF Print
A | a
E-mail
de Automatizari.store | Marţi, 22 decembrie 2015, 10:08 webReleases | Electrice

Porti automate | Foto: webPR.ro
Aceste porti automate pot fi de doua feluri: porti batante sau porti culisante. Primele dintre ele se aseamana cu portile normale, in sensul ca au deschiderea prin intermediul actionarii unor balamale. Cele culisante sunt diferite, fiind mult mai masive decat portile batante si din acest motiv se deschid prin glisare, cu ajutorul unei sine speciale.

Spatiul de manevra este unul dintre criteriile de care trebuie sa tineti cont in achizitionarea unei porti. O poarta batanta nu are nevoie de mult spatiu pentru a fi montata, in schimb poarta culisanta are nevoie de un spatiu de doua ori mai mare decat dimensiunea portii. Ambele modele de porti automate sunt potrivite pentru toate tipurile de zone: rezidentiale, comerciale sau industriale. Cu toate acestea, portile batante se intalnesc cel mai des in zone rezidentiale, iar cele culisante in zone industriale.

Ce va ofera achizitionarea unei porti automate?

In primul rand, siguranta de care veti beneficia este de 100%. Sistemele inteligente cu care sunt prevazute aceste porti automate au grija ca jefuitorii sa nu poata patrunde in interiorul proprietatii dumneavoastra. Asadar, protectia va este garantata.

In al doilea rand, nici confortul nu trebuie neglijat. Efortul pe care il veti depunde pentru a deschide porti automate este unul minim. Simpla apasare a unui buton de pe o telecomanda va declansa mecanisme complexe, care vor deschide si vor inchide poarta. De asemenea, fotocelule va ajuta enorm pentru a preveni eventuale accidente. Ele au rolul de a opri inchiderea sau deschiderea portii, in momentul in care apare in raza sa de actiune o persoana sau un autoturism.

In concluzie, nu mai stati pe ganduri. Porti automate sunt cea mai eficienta solutie pentru a va simti in siguranta maxima si pentru a beneficia de confort. In zilele noastre, aceste doua aspect ocupa un loc primordial in vietile noastre.
  180 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by